Предлагам: Копирайтинг услуги на достъпни цени

Дано той постигне това, което иска. Наеми си когото искаш, на мен ми е все едно. Бъдете здрави и щастливи, това ще Ви пожелая. Няма значение,че аз искам да имам работа и да се докажа на някой от Вас. Щом пак сте се харесали, здраве да е.
Да искаш и да можеш са две различни неща.

Не са. Аз искам и мога. Дълга и широката е темата за доверието, Димитър и мен. Успех.
На колко си, че имш такава нереална представа за себе си? Прати снимка, да преценим имаш ли други умения!

Ако беше тази нямаше да пише текстове.
Няма как да разбереш преди първо да минеш през колежката и през мене.

Александра все още не сме я включили в синдиката.

Хайде да изкопирам колегата @Storytime (с голямо уважение)

Предлагам набор на текстове генерирани с AI. Пълна преработка на текстовете, без да се загуби информацията. Влагане на емоции, лични съждения, проучвания, ключови думи, лонгтейл ключови думи, вътрешни линкове към ваши страници / блог постове в сайта ви.

По-голям размер на текста, по-добро форматиране, усет за работата на естествения интелект. Предизвикване на действие (call-to-action), добавяне на снимки и оформяне на документите. Възможност за публикуване на статиите в Wordpress сайтове и блогове.

Пълно пренаписване на AI текста, така че да не бъде уловен от детекторите за изкуствен интелект. Възможност за генериране, редактиране и пренаписване на 10+ статии дневно. Опция за публикуване на статии с линк в 150+ сайта или индвидуални пакети от 10, 20, 40, 50 и 100 сайта. Проверка на правопис, граматика и пунктуация. 90 - 95% уникалност на статиите.

Цена: 3,00 лв, / 100 думи текст. Издава се фактура за поръчки над 10 статии.

Бърза работа, коректност, справедлива цена. Възможност за дългосрочен ангажимент.

За повече информация ЛС тук или на имейл [email protected]

И аз пожелавам успех, без да съм убедена в развитието на тази ниша, която прави опит да заработи на цените за писане на оригинален текст. Защо?
Ами защото се занимавам с това от няколко месеца за сайтовете, за които преди пишех оригинални статии, и цената, на която го правя, е 1,80 лв за 100 думи. Не съм видяла някъде да предлагат повече, за съжаление. А все по-масово се прави такъв тип преработка на текстове, генерирани от ИИ. Минаваме към работа по пренаписване, с която болшинството от нас са започнали, на съответните цени. Не пречи да се самозалъгваме, че пишем нещо оригинално. Ставаме добавка към ИИ, вместо обратното.
Колеги, положението хич не е розово......

А все по-масово се прави такъв тип преработка на текстове, генерирани от ИИ. Минаваме към работа по пренаписване, с която болшинството от нас са започнали, на съответните цени.
При добре генериран текст, за коригиране обикновено има не повече от 1-2 дребни неща на 1000 думи. Тая ниша с преработката на ИИ текстове няма да просъществува дълго.

И аз мисля така. В момента ИИ все още не генерира съдържание, което да няма нужда от никакви поправки, но това е въпрос само на малко време.

Горе