Предлагам: Копирайтинг услуги на достъпни цени

Дано той постигне това, което иска. Наеми си когото искаш, на мен ми е все едно. Бъдете здрави и щастливи, това ще Ви пожелая. Няма значение,че аз искам да имам работа и да се докажа на някой от Вас. Щом пак сте се харесали, здраве да е.
Да искаш и да можеш са две различни неща.

Не са. Аз искам и мога. Дълга и широката е темата за доверието, Димитър и мен. Успех.
На колко си, че имш такава нереална представа за себе си? Прати снимка, да преценим имаш ли други умения!

Хайде да изкопирам колегата @Storytime (с голямо уважение)

Предлагам набор на текстове генерирани с AI. Пълна преработка на текстовете, без да се загуби информацията. Влагане на емоции, лични съждения, проучвания, ключови думи, лонгтейл ключови думи, вътрешни линкове към ваши страници / блог постове в сайта ви.

По-голям размер на текста, по-добро форматиране, усет за работата на естествения интелект. Предизвикване на действие (call-to-action), добавяне на снимки и оформяне на документите. Възможност за публикуване на статиите в Wordpress сайтове и блогове.

Пълно пренаписване на AI текста, така че да не бъде уловен от детекторите за изкуствен интелект. Възможност за генериране, редактиране и пренаписване на 10+ статии дневно. Опция за публикуване на статии с линк в 150+ сайта или индвидуални пакети от 10, 20, 40, 50 и 100 сайта. Проверка на правопис, граматика и пунктуация. 90 - 95% уникалност на статиите.

Цена: 3,00 лв, / 100 думи текст. Издава се фактура за поръчки над 10 статии.

Бърза работа, коректност, справедлива цена. Възможност за дългосрочен ангажимент.

За повече информация ЛС тук или на имейл [email protected]

И аз пожелавам успех, без да съм убедена в развитието на тази ниша, която прави опит да заработи на цените за писане на оригинален текст. Защо?
Ами защото се занимавам с това от няколко месеца за сайтовете, за които преди пишех оригинални статии, и цената, на която го правя, е 1,80 лв за 100 думи. Не съм видяла някъде да предлагат повече, за съжаление. А все по-масово се прави такъв тип преработка на текстове, генерирани от ИИ. Минаваме към работа по пренаписване, с която болшинството от нас са започнали, на съответните цени. Не пречи да се самозалъгваме, че пишем нещо оригинално. Ставаме добавка към ИИ, вместо обратното.
Колеги, положението хич не е розово......

Горе