Предлагам: Копирайтър и копирайтинг услуги

Здравейте! След като отсъствах дълго, вече отново съм на линия :) Лятото е в разгара си и макар повечето да мислят за почивка, лятото е сезонът за нови предизвикателства и натрупване на опит :) А когато работата е хоби и удоволствие, то тя присъства с теб навсякъде! :)
 
Здравейте!

Част от работата на копирайтъра е SEO писането. Поради тази причина споделям с Вас статия, базирана на 10 съвета за добро SEO съдържание.

На сайта от статията можете да намерите информация за мен като: портфолио, цени, контакти. Свободна съм за нови поръчки и ще се радвам да работим заедно!

Можете да се свържете с мен и във Фейсбук :)

Хубав и успешен ден!
 
Здравейте,

Обичате ли да четете? Споделям с Вас 7 вдъхновяващи цитата от любими книги, които винаги ще бъдат на мода :)

На същия сайт от цитатите, можете да откриете моето портфолио и цените, на които работя. Свободна съм за нови поръчки и тази седмица и ще се радвам да работим заедно! :)

Също така, можете да ми пишете и на фейсбук страничката, като не забравяйте и да я харесате :)

Хубава и успешна седмица!
 
И през тази седмица съм свободна за поръчки и Ви очаквам :) Хубава и усмихната седмица :)
 
Свободна съм за поръчки и през август, нищо че е сезонът на отпуските! Хубаво и ползотворно лято! :)
 
В края на Август месец е време отново да се върнем към работата. Та, в този ред на мисли отново напомням за себе си :) Очаквам Ви с нови проекти и предизвикателства! Хубава и успешна седмица на всички! :)
 
Здравейте,

Споделям след доста време нова статия от Блога към сайта ми:
http://www.avtorka.com/?p=350

Можете да харесате и фейсбук страничката ми :)

Есента е на прага ни и нека тя да ни донесе много и разнообразни цветови багри в ежедневието ни :)
 
С преводи от USA - и пускането им в сайт като новини - интересува ли ви. Търся добра оферта и отстъпка при плащане за 6 или 12 месеца - след като се "опознаем"........

Пратете оферта на [email protected]

4-10 статии / новини на ден. По 1 снимка и споделяне на Новините в Социалните мрежи.
 
С преводи от USA - и пускането им в сайт като новини - интересува ли ви. Търся добра оферта и отстъпка при плащане за 6 или 12 месеца - след като се "опознаем"........

Пратете оферта на [email protected]

4-10 статии / новини на ден. По 1 снимка и споделяне на Новините в Социалните мрежи.
Писах имейл :)
 
Здравейте,

След дълго отсъствие съм отново съм тук и се надявам да срещна нови хора и интересни проекти :) Лятото е в разгара си, но това не спира работата, а напротив. Споделям с вас нова статия за типовете клиенти, с които всеки един копирайтър някога се е сблъсквал :)

Ако статията Ви е харесала и искате да прочетете и други мои неща, можете да харесате страничката ми, където споделям винаги нещо ново. :)

Хубаво и ползотворно лято на всички!
 
Август е към своя край, а аз отново напомням за себе си. Свободна съм за поръчки, които се надявам да се превърнат в дългосрочни ангажименти :)
 
Здравейте! Макар и ограничени у дома, животът не спира. В тези времена аз съм на линия и готова за нови предизвикателства и проекти :) Ще се радвам да работим заедно! Светли празници! :)
 

Горе