Търся: Копирайтър и човек за пренаписване на статии

frukt0

Active Member
Рейтинг - 88.2%
15   2   0
Привет, колеги! Търся копирайтър или човек, който може да пренаписва статии и да създава нови такива на финансова тематика. Ако не е копирайтър, то поне да може да пренаписва уникално съдържанието, което ще е на български и ще е на финансова и инвестиционна тематика. Надявам се да открия някой човек, който може да свърши тази рбаота. Работата е дългосрочна - очаквам лични съобщения или коментари.

Успешна седмица!
 
Не мога да създавам качествени статии на финансова тематака, но мога да пренаписвам такива.
 
Здравейте. Създавала съм 100% уникално съдържание на тема финанси и икономика за няколко банки и инвеститори, като написаните от мен статии са публикувани в редица актуални и популярни медии. Имам опит в създаване на съдържание и по темите инвестиции в злато и крипто. Писател и ПР съм с 14 години стаж и редица авторски книги и статии зад гърба си. Ако все още търсите човек, пишете ЛС, за да приложа портфолио.
 
Здравейте! Имам богат опит в копирайтинг услугите, свързани с: писане и пренаписване на статии за различни онлайн медии, както и набиране на текстове, редакция. Също така се занимавам и с писане на описания за продукти и продуктови категории за онлайн магазини. Пиша и по зададени ключови думи. Търся хора с които да работим заедно и да си сътрудничим. Ще се радвам да ми пишете - [email protected]
🙂
 
Здравейте, копирайтър съм от доста време и мога да пиша на много теми. Нямам проблем и да пренаписвам, както и да следя за SEO оптимизацията.
Може да видите как пиша в www.pisha.bg.
Пишете ми ЛС, ако искате да работим заедно.
 

Горе