Търся: Копирайтър са Говорилник

sportwinner

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Привет на всички колеги и колежки.
Пиша Ви във връзка с набирането на нови хора в сайта ми.
Сайта работи с платформата на Wordpress. Търсим копирайтъри за сайта! Няма ограничение в броя статии писани на ден. Всяка статия се заплаща по 0.50 ст
Заплащането става в началото на следващия месец до 12 число по банков път, Еконт или на ръка.
Всеки начинаещ или действащ копирайтър ще получи клип как се работи с платформата и какви са изискванията за писане.

За повече информация на Л.С.

Пожелавам на всички във форума успешна доработка до края на годината и бъдете по усмихнати :)
 
Любопитно...?!!! Благодарим за пожеланието, но колко трябва да е дълга статията?! Предполагам, че +300 думи, нали? А пробна статия, ще искате ли!?

Не мога да разбера само, тарикатите ли станаха прекомерно много или петъчните теми ???... :D
 
Не ги слушай, колега, обявата е напълно нормална и аз съм съгласен с условията, дори съм готов с първата статия и ти я изпращам:

“Григор загуби.“

Ако отпуснеш още 5 стотинки ще добавя с колко, срещу още 10 - и от кого. :)
 
Пиша, превеждам и перефразирам качествено, и според адвего съм винаги 100% или близо до 100% уникалност на фразите. Цена 0.90 на 100 думи.
 
За 0.50 ст. предлагам флаш статии от 60-70 думи, есенция от новината.
 
Без коментар :) Успех момчета и дано винаги сте толкова забавни :)

Няма да коментирам заплащането, което предлагате - все пак имаме свободен пазар и право на всякакви оферти. Любопитно ми е обаче, какво качество очаквате да получите срещу този ''силно изкушаващ финансов стимул''? Споделете наистина, търсите ли някакво качество изобщо или само пълнеж под формата на букви и препинателни знаци, които не е задължително да бъдат на правилното място?
Успех. :)
 
В крайна сметка и за 0.25 стотинки на статия да се пусне обява, пак ще си намериш хората :)
Качеството на получената услуга вече е друг въпрос...
 
В крайна сметка и за 0.25 стотинки на статия да се пусне обява, пак ще си намериш хората :)
Качеството на получената услуга вече е друг въпрос...
Много добре казано. Като човек, който работи предимно по дългосрочни проекти и има доста богат опит в този бранш, подкрепям изразеното мнение. Много ми е интересно какво получаваш като текст срещу тези стотинки? И по-конкретно... Колко правописни и граматични грешки (сумарно или не) има в едно изречение?
 
Лошото е, че в наши дни всички станаха копирайтъри. Тук влизат хора от мъжки и женски пол, с доста скромен опит и ограничен речник, но и те са кандидати за писане на статии. В крайна сметка идва някой, който предлага 50 ст. на статия и получава точно това, което търси, а именно кофти контент подходящ за тази цена. Лошото е обаче, че има и кадърни писатели, които знаят как да структурират статията от гледна точна на SEO, и как да я направят полезна за читателите, но предлагат услугите си за жълти стотинки, което не е Окей от гледна точка на конкуренцията. Това обаче са реалностите към актуалния момент и няма какво да се направи по въпорса.
 

Горе