Коя банка има най-изгодна лихва за депозит?

От: От: Коя банка има най-изгодна лихва за депозит?

Имат електронно банкиране, само с е-подпис става, и само с ИЕ :) ПО-скоро е куцо, но си има всички всички функционалности, за които се сещам.
По-добра от тази лихва аз не съм виждал, но има и уловка със закриването на сметка извън падежа. :)
Вече става и през Firefox банкирането.
Безсрочния "Депозит +" за лв и "Преференциален депозит" за евро и долари също са много добри варианти. Не ги лови новия данък. Вършат работа и като разплащателни сметки, при това без месечни такси.
 
От: Коя банка има най-изгодна лихва за депозит?

Според мене е Райфайзен
 
От: Коя банка има най-изгодна лихва за депозит?

Вече няма изгодни лихви по депозити :) karollcapital.bg/blog/koya-banka-dava-nay-visokite-lihvi-i-kakvo-e-vazhno-da-znaem-ako-tarsim-visoka-dohodnost
 
От: Коя банка има най-изгодна лихва за депозит?

Темата е малко старичка, но гледам, че наскоро е писано по нея, та реших да се допитам и аз за съвет, до по-знаещите. :) В ПИБ има един депозит 6X6, на който съм хвърлила око от известно време. Лихвата не е голяма, но доколкото разбирам ( а аз принципно нищо не разбирам от банки) най-ценното на този вид депозит е сложната лихва, ако човек се съгласи да му прибавят натрупалата му се лихва към главницата. Вие какво мислите за този депозит?
 
От: Коя банка има най-изгодна лихва за депозит?

6x6 - ЕГЛ 1,96% за ТРИ години, най-сложното е нарастващата лихва, мрежа за балъци...

аз избирам в пиреос за 6м - 2,03%, за година 2,21%, недостатък е само прекратяване на депозита след изтичане на срока(не се самоподновява) и необходимост от предварителна заявка за теглене, даже и на падеж.
 

Горе