Коя поща използвате?

Каква поща използвате?


  • Общо гласове
    226
Лично аз използвам gmail.com и съм наистина доволен!
Пак да кажа, че ако не им дадете телефон на тия помияри, или нямате роуминг - в чужбина нямате поща. Когато баш най ви трябва!
Като види, че излезеш от чужбина ти заключва акаунта и иска телефонна верификация. Няма възможност да се откажеш от това "пазене' на акаунта ти. Вълците са решили да пазят кошарата, и туйто! Ако нямаш роуминг - гориш!
Gmail вече не става за поща! Изчакаха да ми стане разпространен мейл, и сложиха примката.
МАЙКА ИМ ДЕБА ПРОСТА!!!
 
ако държиш да не си даваш тел. може да си платиш за домейн и да си направиш е-майл през gsuite за 60$/година + домейна ще си ползваш инфраструктурата на gmail a и никакви телефони няма да ти искат
 
ако държиш да не си даваш тел. може да си платиш за домейн и да си направиш е-майл през gsuite за 60$/година + домейна ще си ползваш инфраструктурата на gmail a и никакви телефони няма да ти искат
Гнусното е, че това ми го сипват след като съм дал тая поща на 1000 места, с обещанието да е безплатна.
Все едно да отидеш да те оперират, и като ти извадят червата да те изнудват да си дадеш всички пари. Тая измет ли ще ми търси предплатени карти по всички точки на света, дето кацам?
Толкова ми се псува, че ще изкарам сборник.
Ненаяли се за воайорски изпълнения боклуци!
 
abv.bg - за регистрации и делови взаимоотношения, защото веднага ми се показва че имам писмо без да влизам специално в пощата си за проверка.
dir.bg - е сериозната ми поща, за много близки хора, банки и други подобни...
gmail - за анонимност
 
Да питам и аз тук - да знаете безплатна IMAP поща за собствен домейн?

И още нещо по-трудно - да знаете безплатна IMAP поща за домейн на кирилица :)
 
За някакво приложение (мейл клиент) ли става дума или? Аз нещо май не мога да схвана въпроса.
Навремето Google предлагаха такава услуга, и който регистрира - регистрира. Обещали са, че ще е безплатно за регистриралите преди това, но за новите абонати вече искат пари. АБВ предлагат поща на собствен домейн, но само през POP3, а на мен ми трябва през IMAP.
 
Понеже АБВ тотално се скапаха, реших да мигрирам към Zoho. Гледам, че дават някакви бонуси ако съм поканен от някой, като бонусите са двустранни. Ако някой го ползва и си иска бонуса - да пише на лични за да се уточним как да ме покани и да си вземем бонусите.
 

Горе