Коя CMS за Онлайн Магазин е с отворен код

cremabox

Active Member
Поразагледах всичките от инсталатора но кат вляза в официалните им страници виждам, че всичките са пълни с платени добавки.
Ако няма такава ( почти безплатна )
Препоръчайте най-евтината
Досега съм работил единствено с Zen Cart.
 
еми и девелопърите са хора.. трябва да спечелят и те нешо.... ако имаш ресурс магенто (понеже е тежък), ако търсиш евтини добавки опън карт

работиш с друпал стой си в друпал света :) ако си урдрпресър и там може да се оправиш фрии или с някоя евтина добавка или допълнителен сорс от някой програмист)
 
От: Коя CMS за Онлайн Магазин е с отворен код

Опен Карт е добрата от евтините, има доста полезни скинове, модове без пари
 
От: Коя CMS за Онлайн Магазин е с отворен код

Както каза coolice - нали работиш с Drupal.
Слагай ubercart или e-Commerce и си джиткай (аз съм за e-Commerce).
Не се сещам за модул, който може да ти трябва и да е платен.
 
От: Коя CMS за Онлайн Магазин е с отворен код

Че то за drupal въобще имали ли платени модули, аз поне не съм виждал. Виждал съм единствено модули които свързват drupal с платени услуги, но самите модули пак са си open source. При нас манталитета е такъв, някой ако пусне платен модул с камъни го замеряме :)

Но ако тръгнеш да правиш нещо на drupal може свят да ти се завие от четене на документация. Нещата не са инсталираш модула пипаш тук там и си готов, а обикновено за да постигнеш някаква функционалност трябва да комбинираш няколко модула да ги навържеш да работят заедно и да оформиш изходния резултат с css.

Понякога това е по-добри вариант защото крайния вариант е точно това което искаш, понякога не защото се занимаваш дни или часове с нещо което хората постигат с няколко клика. Курса на обучение е доста тежък и доста хора се отказват, защото е голямо мазало в началото.

Преди 2-3 години за да си пуснеш една проста галерийка към новината се налагаше да ползваш около 5-6 модула. Да не говорим че и модулите ни обикновено са взаимно зависими, тръгнаш да инсталираш нещо обаче то зависи от нещо друго, другото пък от трето и т.н. В началото това много ме побъркваше.

Но на мен ми е любимата система, защото е супер гъвкава.
 

Горе