Край на мафията 7777.bg

Това не е слух, а е регламентирано в правилата за участие в играта. Ако спечелиш голяма сума, мисля че беше 5к+, имат право да те снимат. Една от причините е, за да имат доказателство, че истински човек е спечелил, а не фантом.
Е щом е в условията, които не съм чел, значи всичко е точно. :) Значи си е направо с един куршум два заека - взимах яките пари и ставаш ТВ звезда. :)
 
Обществото е повредено, ако хората не търкаха тези талончета и другите хазартни глупости нямаше да ги има тези неща. Мързелив народ, едни търговци и разни далавераджии се навъдиха и никой не иска да работи. Въобще българинът преди и след комунизма са две различни понятия.
 
Въобще българинът преди и след комунизма са две различни понятия.
По-скоро влиянието на комунизма не позволява на българина да осъзнае правилното значение на думата "ДЕМОКРАЦИЯ", а може би просто не сме за нея.

Не мога да разбера как се тиражират подобни неща в медиите. Ако стане някое битово престъпление или беля на пътя, всички адвокати, прокурори и замесени страни мълчат, излизайки с тезата, че се води разследване, а тук яко бълват "сензации" по медиите.

Не защитавам Божков, но е прав, че повечето от повдигнатите обвинения са недоказуеми, но ако държавата реши, лесно ще го бутне, позовавайки се на анонимни (несъществуващи) свидетели. Иначе тези ходове на Цеките са ми крайно нелогични. До онзи ден си бил в кюпа, днес ходиш по медиите и обясняваш как съдружникът ти е бил престъпник.
 
Я верен ли е слуха, че за да ти платят изцяло сумата в кратък срок те изнудват да се снимаш в техен клип, както тия по телевизията, спечелили от магистрална бензиностанция край някое село. :)
Не знам, и двамата са ги спечелили в шоуто тия пари. :)
 
2112084253.jpg
 
По въпроса за печалбите, дават ги, знам дори истински мангал, който спечели 50 бона и му ги изплатиха. Те правят на ден страхотен оборот и почти всичко от него е печалба. Като изключим парите за реклама, която наливат, Божката е изчислил точно нещата. Най-интересно ще ми е мнението на Захари Бахаров, който е позлатен от 7777, какво мисли по-въпроса? Ще ги "смааже ли" :)

п.с. има един актьор от 7/8 телевизия, който страшно точно го имитира, знаете ли кой е, много му се кефя! "ще те смааажааа" :)
 
Факт е че са приели закона който забранява тази дейност със билетите и лотарията освен държавната. Е предстой второ гласуване но.
Абе квото искат да правят.

@John Galt
Ако собствениците на форума решат, че тази тема е тъпа или не ги кефи да я трият.

Аз закона го четох (предложената версия). Само 27 страници е и никъде не пишеше това. Не и в прав текст.
 
Обществото е повредено, ако хората не търкаха тези талончета и другите хазартни глупости нямаше да ги има тези неща. Мързелив народ, едни търговци и разни далавераджии се навъдиха и никой не иска да работи. Въобще българинът преди и след комунизма са две различни понятия.
Да, големи мързели. :)
 
дали ще е 7777 или 9999 все ще го има
 
Преди няколко години като залагах на мачове на няколко пъти теглиха пари от 7777
 
По-скоро влиянието на комунизма не позволява на българина да осъзнае правилното значение на думата "ДЕМОКРАЦИЯ", а може би просто не сме за нея.
Комунизмът и демокрацията са две лица на една и съща монета, просто баламосване на обществата по света. Двуполюсният модел е задължителен, ако искаш да манипулираш.
 
Задържали са го в ОАЕ. Сега го връщат и се почва една дълга и мъчителна :)
 
Задържали са го в ОАЕ. Сега го връщат и се почва една дълга и мъчителна :)

Значи е ясно, че и САЩ имат намеса в цялата работа. Кога другаде в БГ се е случвало подобно нещо. Явно прекалено се е самозабравил, за да реши да се крие в дубай. До вчера се срещаше с бойко официално в МС, а днес вече е престъпник, не го ли знаеха преди това?
27958.jpg


Снимката е от преди няколко месеца.

Гешев удобното момченце, което го повишиха благодарение на делото КТБ. Пеевски кога? Май никога, за Гешев.
 
Последно редактирано:
Задържали са го в ОАЕ. Сега го връщат и се почва една дълга и мъчителна :)
Да, ще си плати и ще си го затворят. Как приключва едно славно олигарско владичество. :) Не, че ми пука много много, но лошото е, че много други остават ненаказани. Когато всичко около теб не е чисто, рано или късно ще се намери някой да те "оттегли" подобаващо. ;)
 
изглежда че над 100К не са изплащали и аз познавам един с 5 и един със 100к изплатени, но повече от това ниикъде никого.
 
Изумен съм как уж хора на свободния дух и предприемачеството се радват на действия присъщи за комунистически и тоталитарни държави...

Ясно е, че Божков не е еквивалент на Ханк Риърдън примерно, но също така е пределно ясно, че бизнесът му нямаше да е това, което е без помощтта на държавата под една или друга форма години наред. Ако приемем, че той организира и ръководи ОПГ, което едва ли ще докажат, то сигурно 80% от членовете на тая група трябва да са хора на най-висшите ръководни длъжности в държавата. Няма как да се случват тези неща без тях, той и в прав текст си го каза, въпросът е дали има наистина нещо срещу тях, ще стане ясно скоро, но наистина за пръв път официално или поне за пръв път аз чувам, някой да посочи, че министъра на финансите и премиера трябва да бъдат разследвани от прокуратурата.

За тези пари пък дето ги развяват - 500 милиона, никакъв шанс да го осъдят за това, обвиняват го като ФЛ, че дружество, в което той е акционер е спазвало закона... То даже звучи смешно и абсурдно, сигурно някой ще прибере милиони, но няма да е държавата тва трябва да е ясно. Разбирате ли за кво говорим? Сега, както плащате 10% по ЗКПО, след 5 години да Ви цъфне прокурор и да Ви обвини, че всъщност държавата е изгубила много пари от Вас, защото сте спазвали закона, но ако данъка е бил 20% държавата щяла да пребере два пъти повече пари и сега ги дължите тия пари за 5те години, ок ли звучи?

Въпросът е, защо е такъв закона? Защо е оставена вратичка, защо има право на избор и т.н.?

Ето Ви и един цитат за размисъл:

“Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг…”

Резолюция от съдия Лърнид Хенд (Върховен съд на САЩ) върху решение на Федералния съд „Хенверинг срещу Грегъри“ от 1934 г.


И още нещо, не заради него българите са бедни и живеят зле, а заради едни други дето ни управляват години наред, не говоря за конкретни партии, говоря за всичките като цяло! Те са страшните, те са най-големите престъпници, а не такива като Божков! Те трябва да са по затворите! Нали знаете не е луд, този който яде баницата...

Квото и да се случи с него от това ние няма да спечелим нищо, може да сте сигурни, нито пък държавата ще спечели и ще си ги вземе тия пари, дето уж били изчезнали. Лошото е, че щом това може да се случи на него, то аз и Вие тук на тази територия нямаме и няма да имаме нищо никога, нито собственост, нито права! И като изпаднете в подобна ситуация, да не ревете после, че са Ви обявили за виновни дори без съд и няма на кого да се оплачете и директно в ареста за X време и без присъда, щото ще е късно. Него не го мислете, боли го, че го сочат некви там с пръст и му викат престъпник, той си има самолет и си бие камшика, за да си ги спести тези неприятни неща, ама ние кво ще правим като ни дойде тва на главата, питам?

Спирам да пиша, че се изнервих!
Разликата е там, че в америка човека е прикривал данъци в рамките на закона т.е намира вратичка и се възползва, това показва, че е наблюдателен, предприемчив и т.н А тук престъпниците пишат закона, не е като да се изисква някакво умение, да ти дам пари и да ти кажа, мижай да те лъжа. На всички ни е ясно, че законите се прилагат само когато власт имащите искат това. Много ми е странно, когато хората започнат да пишат очевидното и кажат: “вие не виждате ли ква е играта, всичко е режисирано и т.н, как може да не виждате, отворете си очите слепи мишки” - ами виждаме и кво? Ти като го виждаш, какво стана?
 
Последно редактирано:

Горе