Кредитна карта

Beelzeboss

New Member
Може да ви се стори малко тъп въпроса ама трябва да питам.Понеже за да си взема домейн и хост ми трябва кредитна карта бихте ли споделили от къде сте взели вашите и впечатления (плюс и минус).А и колко ви излезе да си изкарате една.

П.С
Надявам се не съм объркал мястото където да пусна темата.Ако е така извинявам се и я преместете.
 
Еми, бате аз ти препоръчвам да видиш различните оферти на банките, но Visa е една от опциите. Просто правиш си една дебитна карта с онлайн и ATM статус и с нея ще можеш да си вършиш работата за определени неща. :wink:
 
Дебитна карта Виза Електрон ще ти свърши идеална работа, само гледай да става за разплащане през интернет. Тук има сравнение на Електрон в различните банки.
 
Мерси за отговорите бяха ми в голяма полза.Само още един въпрос- Пише че може да се тегли от всеки банкомат със знака на Виза Електрон.Някой имал ли е проблеми със това.Защото ако има доста във София и Варна(примерно) само не ми върши голяма работа.
 
Beelzeboss каза:
Мерси за отговорите бяха ми в голяма полза.Само още един въпрос- Пише че може да се тегли от всеки банкомат със знака на Виза Електрон.Някой имал ли е проблеми със това.Защото ако има доста във София и Варна(примерно) само не ми върши голяма работа.
Аз имам виза електрон от райфайзен, става за PayPal, съмнявам се и да има проблем с банкомати.
 
Разбирасе може да дадеш номера и другите данни че да пробваме дали ще стане :D
 
Аз си ползвам Visa Electron и нямам никакви оплаквания - тегля си от банкомат, внасям си, копувам си домейнчета ;) И май беше безплатна, само дето трябва да се внесе дадена сума да не е празна и секи месец май има някаква такса 1,25лв(забелязах че ми са взети толкова и пише "такса за картата" или нещо от сорта :)
 
Аз най-често си ползвам картата от epassporte. Има такси ама е най-лесния и бърз начин да си получиш парите от някои програми и да ги инвестираш :)
 
наистина е факт че българските карти никъде не ги тачат много много , но се оправяме някак си :wink:
 
Спрях се на Международна дебитна карта Visa Classic и MasterCard Standard на Райфайзен Банк.
* Плащане на стоки и услуги в търговски обекти в страната и чужбина
* Плащане на стоки и услуги в интернет, включително в международни сайтове
* Теглене на пари в брой в банков офис и от всички банкомати в страната и чужбина
* Резервации на хотел, билети за самолет, театър, спортен мач или концерт
* Плащане на битови сметки по телефон, банкомат, Интернет чрез системата ePay.bg
* Автоматично плащане на битови сметки от картовата сметката, като получавате информация чрез SMS или e-mail за всяко плащане
* Справки за разполагаема наличност по картова сметка и последните пет транзакции
* Промяна на ПИН код
 

Горе