Купувам: Купувам Фб профили

black_tulip

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Купувам стари Фб профили по възможност над 3-4 год. За препоръчване е да са женски имена, но в краен случай и един или 2 да са мъжки няма да е проблем. Трябват ми 6 броя. Не държа да имат много приятели, а дори и без приятели ми вършат работа. 5-10 или 20 приятеля пак е допустимо. Не са ми необходими с 3000+ приятеля и много последователи. Очаквам разумни предложения на лични съобщения. :):):)
 
Горе долу, по колко пари ги купуваш. Имам един два за продаване, но съм им забравил паролите. Да знам дали да си правя труда да ги търся.
 
Нормална цена за такова нещо според мене е от 10 до 25-30 лв. Всеки сам си прави сметката изгодно ли му е или не. Зависи на колко време е профила, какво е правил, има ли някаква история и куп други неща. Ако някой може да гарантира, че профилите ще бъдат активни 2-3 или 4 години и 50 лв бих дал. Това обаче може да го каже само един единствен човек :) затова не е оправдано пак според мен да се дават по-големи суми. Толкова неизвестни има от рода на дали няма да хрумне на някой просто така - хоп профила или профилите ги няма. Второ - като го отворя от друго място пак може да "изръмжи" я за телефон за верификация, я за друга простотия. Една сим-карта - 10 лв и като ги прибавим към профилите те излизат златни малко. ;) Затова ако на някой тази ценова граница му допада - да пише.
 
Последно редактирано:
Имам мъжки профил от февруари 2014 година, но е взех с хакване. Ако се интересуваш пиши лс и дай оферта.
 
Трябват ми нормални профили (с предимство за женските), но ако си работил с профил дълго време можеш да си го възстановиш. Имам познат, на който му заключиха профила (6+) год и след като прати телефон и част от личната карта му го върнаха. Вярно че бяха мейли и простотии, но му го върнаха.
 
Имам профил от 2009 година , не е наказван до сега ползван е само за личен. Оферта на ЛС ако се интересувате
 
И аз имам профил от 2009 г. Напълно реален. Не е наказван. Който се интересува, да пише на лс.
 
И аз имам профил от 2009 г. Напълно реален. Не е наказван. Който се интересува, да пише на лс.
И аз имам профили, с по 5000 приятеля, много активни, подготвени за работа от няколко години. Всеки пише, и накрая се покриват.
 

Горе