Купувам ХОСТИНГ в ICN

nortrant

Well-Known Member
Рейтинг - 98.9%
87   1   0
здравейте,
някой ако има хостинг в ICN и не му трябва аз мога да го купя :)

Трябва да има повече от 2-3 месеца оставащ платен период.
План Икономичен

всъщност може да купя и някъде другаде но да има възможност за най-малко 10 addon домейна

От: Купувам ХОСТИНГ в ICN

ICN са много мили и с изключително отношение към клиентите си. Имам в почти всички бг-хостинги акаунти, но само от тях получих коледна честитка :) Това обаче не значи, че план "икономичен" е с 10 адона :)
Защо не им пишеш евентуално за някаква промоция. Може да ти измислят нещо като за редовен клиент, кво се занимаваш с прехвърляне на акаунти и подобни галимации.

Мда тва е от скоро. Заварените план икономичен обаче, като моят, са си със старите адони, там 3-4 май бяха. Така че ако вземеш стар акаунт той пак ще е с ограничените адони. Тоест пак е по-далавера да си регнеш нов

Мда тва е от скоро. Заварените план икономичен обаче, като моят, са си със старите адони, там 3-4 май бяха. Така че ако вземеш стар акаунт той пак ще е с ограничените адони. Тоест пак е по-далавера да си регнеш нов

пиши им.
Аз така направих и ми добавиха другите (безплатно разбира се).

пиши им.
Аз така направих и ми добавиха другите (безплатно разбира се).

Интересно защо просто не ги обновят на всички ами чакат всеки един от клиентите им да им пише?
Харесва им да си комуникират с клиентите сигурно :)

От: От: Купувам ХОСТИНГ в ICN

Интересно защо просто не ги обновят на всички ами чакат всеки един от клиентите им да им пише?

Абе то според мен не са и длъжни да ъпдейтват ..

Но евала, че го правят!

От: От: Купувам ХОСТИНГ в ICN

Защото така много хора няма да им пишат и ще си седят на старите планове. Защо да обновят всички, като могат само някои :)

Горе