Пак ли сондирате пазара?? Неграмотници!! На такива голи уьове никво инфо нема да давате
Да, може би с друг ник, гледам мнго сайтове си купил с тоя - традер 0 - яко много хора те познават лично
А що с нов ник купуваш/сондираш само ти си знаеш
Чудим се само кога трябваше да ме хване страх, сега или след малко :lol:
Направо са се скъсали да ти пишат, егати лъжеца. Ако беше сериозен, щеше да пуснеш и сериозна тема, а не да ми се надуваш с НЕОГРАНИЧЕНИ БЮДЖЕТИ и претенции за предложения само на СМИСЛЕНИ сайтове.
Я линки един-единствен смислен сайт който си купил??
Наеш колко народ е купувал тук така като тебе...изреждали са се всичките данъчни, нападжии, конкуренти и секви хиени.
А аз защо не видях да си писал в нито една тема където се е продавал сайт тук? Убеден съм, че не си писал и никога съобщение на продаващ! Който продава сайт си пуска тема - можеш да разгледаш предложенията в раздел "пазар". Така "купувам всичко на всякаква цена" си е сондаж отсекъдеА ти си един мишок "отсекъде"! Или по скоро си муха лайнарка! Бегай бързо ,че почваш да ми лазиш по нервите
Направо са се скъсали да ти пишат, егати лъжеца. Ако беше сериозен, щеше да пуснеш и сериозна тема, а не да ми се надуваш с НЕОГРАНИЧЕНИ БЮДЖЕТИ и претенции за предложения само на СМИСЛЕНИ сайтове.
Я линки един-единствен смислен сайт който си купил??
Наеш колко народ е купувал тук така като тебе...изреждали са се всичките данъчни, нападжии, конкуренти и секви хиени.
А аз защо не видях да си писал в нито една тема където се е продавал сайт тук? Убеден съм, че не си писал и никога съобщение на продаващ! Който продава сайт си пуска тема - можеш да разгледаш предложенията в раздел "пазар". Така "купувам всичко на всякаква цена" си е сондаж отсекъде
Да бе верно и аз от 2-3 дена те наблюдавам, тъжно детство ли си имал че си толкова злобен?