Купувам сайт - бизнес портал на град

ava

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търся готов сайт или концепция за бизнес портал на средно голям град. Притежавам biz домейн.
 
Като писах "готов" имах предвид вече разработен проект от типа на бизнес порталите или поне такъв, чиято разработка няма да отнеме много време. Не търся действащ сайт, с трафик и т. н. До колкото ми е известно, вече разработените такива портали ползват различни концепции /съдържат информация за бизнеса, отраслови указатели, продуктови каталози, форуми, поща за клиентите и др./. Интересуват ме по-скоро различните концепции и бихме избрали разработчик, който е работил над подобни проекти и би се справил сравнително бързо.
 
ava, здрасти и добре дошъл във форума за афилиейт маркетинг и много други интересни теми за онлайн бизнеса в нашо време. Радвам се че си с нас и ти пожелавам приятен престой тук с нас и инфото предоставено от всички нас. До скоро в някоя тема .:) :wink:
 
Може и CMS

Да ви кажа, не се бях замислял за CMS. Сега, като поразгледах форума, струва ми се, че би могло да е нелошо решение. Дори изтеглих Joomla и си мисля, че бих могал да се справя и сам, но не разполагам с толкова време. Ако някой има готово /или полуготово/ решение, нека се свърже с мен.
 

Горе