Купувам сайт - бизнес портал на град

ava

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търся готов сайт или концепция за бизнес портал на средно голям град. Притежавам biz домейн.
 

ava

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Като писах "готов" имах предвид вече разработен проект от типа на бизнес порталите или поне такъв, чиято разработка няма да отнеме много време. Не търся действащ сайт, с трафик и т. н. До колкото ми е известно, вече разработените такива портали ползват различни концепции /съдържат информация за бизнеса, отраслови указатели, продуктови каталози, форуми, поща за клиентите и др./. Интересуват ме по-скоро различните концепции и бихме избрали разработчик, който е работил над подобни проекти и би се справил сравнително бързо.
 

Blinky

Owner
Рейтинг - 100%
27   0   0
ava, здрасти и добре дошъл във форума за афилиейт маркетинг и много други интересни теми за онлайн бизнеса в нашо време. Радвам се че си с нас и ти пожелавам приятен престой тук с нас и инфото предоставено от всички нас. До скоро в някоя тема .:) :wink:
 

ava

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Може и CMS

Да ви кажа, не се бях замислял за CMS. Сега, като поразгледах форума, струва ми се, че би могло да е нелошо решение. Дори изтеглих Joomla и си мисля, че бих могал да се справя и сам, но не разполагам с толкова време. Ако някой има готово /или полуготово/ решение, нека се свърже с мен.
 

Горе