Купуване На Текст Линкове За Издигане В Търсачките - SEs

Blinky

Owner
Всеки, който е заинтересуван в оптимизацията за търсачки, или за саобственицита на сайтове, които знаеме че купуват текст линкове - за тях е важно говорейки за SEO, особедно ако искаме да достигнеме високо класиране в търсачките, специално Google, но има много важни неща за които трябва да се поогледаме.

Винаги бъдете сигурни когато купувате текст линкове, че те идват от подобен на вашият сайт ресурс, ако не е така - търсачките ще им е трудно да определят за какво е сайта. И така ако имате сайт, който е с тема "зарстаховки и кредити" ориентиран, но имате 1000 извън темата сайтове водещи до вас, това ще започне да изглежда съмнително.

Има няколко услуги, което текст линк граденето, блог статиите, и събмитване по директории - винаги бъдете сигурни че сайтовете ще бъдат сходни, събмитването по директории е ОК, но слагайте сайта си в правилната категория, понякога търсачките ще прочетат заглавието на директорията, и ще го преброят като сходен глас, рядкост е, но се случва.

Текстовата линк страница е най-добрата, линковете които са в изреченията на параграфа - това е главно върху блог статия, и когато достигнете линк като този - получавате огромна правдоподобност особедно от сайтове с висок PR, просто помнете едно нещо - винаги уважавайте PR, ако се опитате да вдигнете PR бързо, можете да ви накаже Google, и ние не искаме това.

---------------------------------------------------------------------------
Affiliate marketing with NO money
 
Най-добро според мен !!! МОже да се постигне за малко пари или почти безплатно , но ще ти коства мноого усилия и време.
 
Според мен е много мъдър ход, говорейки за SEO и даже а докарване на продажби, ако даден потребител не е доволен от продуктите/услугите на сайта на който е, може да види твоят текст линк с малко описание и да те избере. Той така или иначе търси инфо преди да се реши да купи. А от теб зависи на каква страница ще го презимиш. Но ако види достатъчно инфо за продукта и за проблема му, мисля че е твой.

И не говоря за SEO, а за размяна на трафик, отделно е бонусите от SEO-то. Аз лично мисля че смисълът е повече от голям. Въпроса е ти как ще си го направиш. Иначе ако не успееш да го склониш да купи, той ще се ориентира да кликне пак на нещо подобно като линк(свързан с проблема му).

Добър индикато е това - ако имаш голям трафик и 0 продажби, да се поработи върху конверсията.

Загуба на инвестиции е ако не си подготвен за този трафгик - това съм съгласен, не трябва да се захващаш. Но ако не можеш да конвертираш този съществуващ трафик, не се захващай да докарваш още - резултатите ще са същите.
----------------------------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Горе