Къде бихте направили магазин за дрехи в София

Стоката е най-лесна, дето се вика и аз мога да ти пратя малко аксесоари и.т.н. да запълниш рафтовете, ако се връзва с другите ти неща, не си спомням дали съм ти попадал на магазина.

Това, което мен ме отблъсква лично е ангажираността, уморен съм сякаш вече да клякам и ставам...
 
уморен съм сякаш вече да клякам и ставам...
Той още е ентусиаст. Нека побъхти.
Половината ми авери за вечерната кръчма в периода 1992-2003 години бяха вносители, производители и търговци на едро и дребно в текстилния сектор. Сега никой от тях не се занимава с това.
Дрехи винаги ще се продават.
В крайна сметка търговията е изваждане и събиране. Въпрос на лична оценка е дали разликата между двете ти харесва.
 
Разбира се, че визирам Странникът,

Има още хляб да ядеш, докато стигнеш Странникът. Аз за разлика от @KA7 такава безплатна информация не давам, а и по реакцията ти на неговия пост съдя, че нищо не знаеш за офлайн бизнеса, търговия, работа с клиенти, не си направил елементарно проучване и бизнесплан. Можеш да приемеш мнението ми като заяждане - тогава ще се заяждам с теб, а може да се вслушаш в него и тогава бих могъл да ти помогна.
 
Мой мн добър приятел отвори един от първите аутлети на маркови стоки в София, в центъра, естествено. След време мислеше като 90% от хората и отвори втори в Студ. Град и го затвори след няколко месеца, при положение, че си работеше сам там, за да може да го развие... Може би има логично обяснение на този феномен /не ми се влиза в анализи/, но поне да знаеш да забравиш този квартал :)
 

Горе