Къде да намеря статистика

chedda

New Member
от известно време ми е много интересно да разбера колко хора се заниват с това което и ние, в световен, в континентален, в междудържавен мащаб. На какви възрасти с какво образование. Тъй като вече от няколко години, същността на работата ни е масово популяризирана, просто няма начин да няма някаква статистика, но аз не мога да открия подобна.
Дори и да нямате инфо по горните критерии :) ще е много добре ако пуснете в тая тема нещо интересно, каквото сте чели по въпроса :)
 
От: Къде да намеря статистика

Еми тук може да получиш само част от това което търсиш за нашата държава. Може да се каже че и нещата седят така и в световен мащаб, но тук не можеме да бъдеме толкова сигурни. Аз мога малко да ти помогна с отговорите - повечето занимаващи се с онлайн маркетинг имат работа и преди да го почнат - това им е било само ходи, преминало в начин за докарване на допълнителни доходи.

Образованието е всякакво, както и сам може да предположеш - знам даже лекари водещи собствени блогове с инфо за работата им даващи здравни съвети. Което от своя страна означава че всеки има нясто в мрежата и ще е повече от полезен за нея с това, което знае и практикува.

Тук нивата са две обикновенно, голяма фирма (интернет) пуска някой нов проект в определена ниша и индивидуален проект от човек или малък тиим. И в двата случаи допринасянето за дадената ниша е въпрос маркетинг.

Бях чел за една женица, която е на 60 г. и беше обявена за бизнес дама на месеца от икономическо списание в Щатите - тя е собственичка на казино ревю сайт и правила по някакви си $60 000 на месец:) И аз ще се радвам на повече инфо по въпроса. Темата е добра. Мерси на chedda за нея. :)
 

Горе