Къде да си регистрирам сайта/форума??

close

New Member
Къде да го регистрирам?? Форума не мога да кажа че се развива много добре,но върви има там 10 регнати потребителя и ми трябват още поне да си говорим за нещо а не да чакам по 1-2 дена някой да напише нещо?? Къде?? :roll: :( :( :(
 

miglen

New Member

Blinky

Owner
Няма нищо, бате. Ако е нужно ще я преместиме. Ето и мойто предложение за популяризиране: Обявяване по отворени форуми - като мака статийка. Форуми на студенти, ученици и млади хора. :)

Другото което е - напълнете го с много добър контент и ще почне да излиза за ключови думи, търсени от потребителите в мрежата. Даже съм написам едно ревю наедно заведение, което е добро и се надявам да изкочите за него на първо място.

Успехи;) :wink:
 

Blinky

Owner
close каза:
Имам и още 1 въпрос как да си сложа Бг Коунтер доло под форума? Да де къде трябва да сложа кода на броячката?
Тук coolice ще даде мнение о въпроса. Тои е с експериментите на този вид форуми. :) Иначе форумчето ти скоро ще почне да излиза за имената на клубовете, баровете, ако има добри ревюта и мнения под тях. :wink:
 

cybervn

New Member
Re: реклама

Moko каза:
des1slav каза:
Регистрирай се в някой банер ротатор система
tyxo.bg например ;) макар че аз имам проблем с техния брояч :evil:
tyxo.bg не е банер ротатор а брояч.
 

kolev89

New Member
Имам регистрация за уебмастър в тая програма и нищо не спечелих от нея. След като видях колко искат за да ми рекламират сайта се отказах, до колкото си спомням от порядака на 30 лв. май беше. За 30 лв. ще си направя една скромна рекламна кампания в Адсенс-а. А някаква безплатна за обмяна на банери ако някои знае ще съм му благодарен да ми каже :wink:
 

Горе