Къде да търся рекламодатели ?

livpool3516

New Member
Все още съм зелен в областта на интернет бизнеса и се надявам тук да получа малко информация. Къде да продавам рекламна площ на рекламодатели в интернет ? Форуми, сайтове или фейсбук страници ако може да ми препоръчате нещо ще съм ви благодарен.
 
От: Къде да търся рекламодатели ?

Да, знам може би на този етап нямам достатъчно трафик, но като цяло е добре да знам. А в "Рекламна Борса" не мога да пускам теми, защото нямам репутация ли ? И ако е за това как да се сдобия с репутация ?
 
Постовете ги имаш, периода от 10 дни - не знам, но като цяло, да, имаш негативна репутация. Това ще е проблем, за да пуснеш там тема. ;) Бъди полезен на някой или пусни една добра тема и ще набереш лесно положителна репутация. ;)
 
От: Къде да търся рекламодатели ?

Ако търсиш рекламодатели първо трябва да прецениш колко пари ще им докараш на тези рекламодатели с твоя трафик. След което контактуваш потенциалните рекламодатели в твоята ниша и почваш да рисуваш картина с думи, как нещата ще се променят към по-добро ако рекламират при теб. Разбира се трябва да прецениш дали няма да направиш повече пари, ако просто не станеш афилиейт на някой продукт. Лично при мен винаги е било по-печелившо, когато съм бил афилиейт.
 

Горе