Къде да хоствам, нищо не разбирам!

Izvunzemen

Active Member
Проблема идва от там, че си купих евтин и скромен хостинг план, при все още прохождаща българска хостинг компания, защото не вярвах, че сайтът ще се развие толкова.

Ето какво ми изпратиха от компанията. Надвишавам лимитите, дори и след като ми помогнаха със оптимизирането на уърлдпреса, отново се случва, когато достигне 100-на души онлайн, сайтът да се срине за 5 мин. и после пак да работи. Обясниха ми, че дори и при най-добрият им план мога да имам проблеми.
interesnotii.jpg

Интересът към сайта продължава да расте, а на мен ми писна да разпитвам разни хостинг компании като пълен тъпак, предвид факта, че си нямам на идея дори какво точно трябва да търся.

Просто ми трябва нещо, което да държи сайта, да не бави, дори и при над 200-300 души онлайн. Да има неограничен трафик, и разбира се- да е нещо, което ми е по джоба.

Забравих да спомена- трафикът е български.

До тук получих отговор, че е най-добре да наемам VPS хостинг , май така се казва? Но отново изникват хиляди въпроси, вярно ли е, какъв точно, коя компания и тнт.

Сигурен съм, че повечето потребители във този форум разбират значително повече от мен, за това се надявам да дадете мнение. Ще съм ви благодарен.
 
От: Къде да хоствам, нищо не разбирам!

целият форум в банери на coolice хост ти пускаш тема ... Какво чакаш .. свържи се с него ;)
 
От: Къде да хоствам, нищо не разбирам!

Всъщност натам съм се насочил, но какво да избера? Нищо не разбирам от хостинги. VPS ли трябва да гледам, и ще ме справи ли първия с 512 рам? Сайтът е wordpress и е добре оптимизиран.
 
При мен има кещ на който може да увеличаваш тайминга и това много помага освен това може да избереш по нови пхп версии който товарят по малко wordpess работи добре на php 5.5, ще ти дам и настройки за w3 total cache стига темата която ползваш да е съвместима....


за да не изглежда че те изгърбвам почни с 512ка пък ако трафика расте и кеша не убира натоварването достатъчно ще го мислим ... на по-големите планове има доста мощни сайтове...

сайта ако върви е хубаво да го монетизираш на някакво ниво и да ивестираш в хостинг на който му е комфортно за да име комфортно на потебителите... при мен например свободната незаета от пхп рам се ползва за дисков кеш и сайта върви по меко...
 
От: Къде да хоствам, нищо не разбирам!

Благодаря много! Ще Ви пиша възможно най-скоро, защото в момента не разполагам със средства.
Супер, реших още един проблем, благодаря Ви отново, лек ден!
 

Горе