Къде изчезна cyber monday 2019

rutera

Active Member
Здравейте,
забелязвам, че в хостинг средите вече дори няма cyber monday, до миналата година имаше на всякъде а сега дори и в родните ни компании го няма. Гледам icn си пуснали редовните глупости от рода на поднови за 2 години, 3 години два века ... ей такива. Говоря за истинските промоции където хостинга за месец струва 1-2лв. а за година 15лв. пример миналата година в namecheap имаше хостинг за година за $2, и параметрите биеха много от тези на БГ пазара, недостатъка беше, че пинга до него беше 150мс щото е в щатите иначе къртеше, и не се налага да се молиш за ssh като куче както се прави тук в ns1, icn е май са тва.
 
Няма значение, дали е ЧП или КМ, важното е да е на промоция :p:
zettahost
Намаление: Черен петък! Плати уеб хостинг за цяла година на цената на 1 месец - 6 лв/за 1 година! (-55.00 BGN)
 
Явно не им е излязла сметката.
А никой с нищо не ти е длъжен.
То мани, че не са длъжни хората, но ако ще правиш някакви промоции, то ги прави за клиента, индивидуално. А не колкото да си по традиция с всички овце - черен петък, кибер понеделник, глупости на търкалета. Направи си промоция, обяви си я по каналите и си ти. И то от време на време. Така хората ще следят сайта постоянно за нещо промоционално, а не да го отворят само на дадения ден. За мен е пълна глупост, но хората си се кефят. :)
 
И аз не видях cyber monday никъде, че ще се случва, дори забравих да проверя вчера излезе ли нещо не излезе ли...
Аз лично си накупувах домейни, а и хостинги предишните години.
 
и аз търсих по сайтовете на cPanel, 360 imunify, LiteSpeed, Cloudlinux, Equinix, IBM, DELL, Juniper, Softaculus и т.н. оферти, че да си напазарувам, но греда.....
 
и аз търсих по сайтовете на cPanel, 360 imunify, LiteSpeed, Cloudlinux, Equinix, IBM, DELL, Juniper, Softaculus и т.н. оферти, че да си напазарувам, но греда.....
Да, те един от изброените ще изненада с цени след нова година, ама няма да е в желаната посока. :)
 
Ще видим по коледа, дали ще има нещо ама ме съмнява, особено в IT услугите. Забелязах, че http://www.scrapebox.com/ има промо, дори и сега който се интересува от инструменти за seo.
 
Да, те един от изброените ще изненада с цени след нова година, ама няма да е в желаната посока. :)
Трудно е да го обясниш на крайния потребител..... на мене поне математиката не ми излиза, с 12 лв на година с ДДС, да има cPanel и всички "животоспасяващи за разсеяния програмист" инструменти свързани със сигурността, бекъпа, производителността, да има поне 3 Ghz и 2 GB RAM и да не са 4000+ акаунта на един сървър, за да не сгъне mysql-а, щото е споделен.
 
Помня когато namecheap пускаха .com домейни за по 0.99$ на принципа - кой изпревари, той завари. Голема битка беше!
 

Горе