Къде мога да хостна торент тракер

aeonsv

New Member
Здравейте, интерсуваме къде мога да хостна торент тракер. Знам, че в България не може и за това не си права труда да питам по хостинг компаните тук. Ако някой може да ми даде каде мога да хостна сайта в чужбина ще му бъда много благодарен :)
 
От: Къде мога да хостна торент тракер

По принцип холандия се води за най-добра дистинация, ако искаш да хостваш торент тракер. Поне така говорят повечето, не го казвам от опит. Може някои с опит да сподели, но мисля, че няма да е лошо и другите подобни къде хостват подобни сайтове. Виж им Whois-ите и т.н. и прецени какво може да се измисли и за твоя или този, за който питаш. :) Успехи.
 
От: Къде мога да хостна торент тракер

Холандия, е точната Дестинация ако си решил, да хостваш тракер.
Според мен, http://leaseweb.com ще ти свърши перфектна работа.
Успех!

Мани не думай, съпорта им е като на топхост, услугите никакви, чакаш по 2-3 дни за отговор, лигавят ти се с някакви waiting aproval за всяка промяна на услугата и още куп глупости. Не се набутвайте при тия наркомани.
 
От: Къде мога да хостна торент тракер

Зависи колко голям торент тракер искаш да направиш.Един доста известен хост е caratnetworks.com в Канада.Там законодателството е още по-либерално отколкото холандското.Евтин вариант е netdirekt.de с едно голямо Но,все пак говорим за Германия.В Швеция - prq.se тук цените са по-сериозни.За leaseweb вече отговориха,макар че мнението не е особено добро,там хостват огромен брой тракери.Имай в предвид че ти трябва поне 256 РАМ,по възможност неограничен трафик и се ориентирай към тракер който може да бъде модифициран от php към c++.Забравих да спомена един хост - santrex.net добри цени за това което предлагат.Толкова от мен.
 

Горе