Къде продаватe/рекламирате хапчета

От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

От Г. ме караха да цензурирам коментарите на клиентите. 100% клиентски феед бак с правописните му грешки и етц.
Не може да има твърдения който не са доказани.....

Истината е в PPC и емайл кампаниите ако разчиташ само на натуралното никога няма да успееш

И за протокола съм съгласен с "Мързеливия щастливец"

В скоро време ще изгонят вън от ресторантите и месоядните да не пречат на вегетарианците вътре ...
Като с цигарите!

В ресторантите ще има зали за вегани и просто вегетарианци
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Може да ни докарат до там, че да ходим да диетолог, който да ни даде рецепта за храна (както сега ходим при общопрактикуващия лекар да ни даде рецепта за лекарства). Ще забранят магазините за хранителни продукти (продавани на потребители по смисъла на закона за защита на потребителите) и ще ни задължават с рецептите, издадени от лицензиран диетолог да ходим в ресторант, където да ни сервират само това, което е предписал диетолога.

Ще забранят сами да си произвеждаме храната, а производители на храна ще имат строг контрол работниците да не ядат храната нерегламентирано и ще плащат за това на лицензирани охранители. Ще има и охранители, които охраняват охранителите да не ядат храната нерегламентирано. Кой ще охранява последните не е ясно. Може би взаимно ще се охраняват - държавата ще монтира навсякъде камери и ще дава награда на доносниците, които доносничат срещу ядящите нерегламентирано (или акащи нерегламентирано за да укрият доказателствата от незаконосъобразната си дейност).

Ще има и лайноанализатори, с които ще хващат нарушителите, които са яли храна нерегламентирано.

[video=youtube;GLoVtbKL1fk]https://www.youtube.com/watch?v=GLoVtbKL1fk[/video]

Това ще бъде с цел да се ограничат загубите на здравната каса в резултат от нездравословния начин на живот. Тъй като парите в здравната каца не стигат (заради пробитото дъно) ще ограничават разходите по този начин.

Действително много хора се хранят нездравословно и това завишава разходите на здравната каца. Обаче това ли е начина - насила да се принудят хората да ядат само здравословна храна? А кой ще проверява дали диетолозите предписват наистина здравословна храна? Кой ще контролира контролиращите? Ами ако сгрешат (няма да е за първи път бюрократ да сгреши - вижте скандала с хранителната пирамида в САЩ, която се оказа нездравословна заради препоръката да се преяжда с въглехидрати)?
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

В този ред на мисли ЕК иска да забрани чесана на прах, понеже чесана помага при толкова много заболявания, би трябвало да се счита като лекарствено средство ....
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Едно не ми е ясно. Каква система за разплащане ползват, тези магазини? Интересувах се преди време и с виртуален пос терминал не става, пейпъл и скрил не толерират търговия с лекарства, хранителни добавки, виртуални валути и всичко нарушаващо законите.
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

пейпъл и скрил не толерират търговия с лекарства, хранителни добавки, виртуални валути и всичко нарушаващо законите.

Извършването на търговия с лекарства, хранителни добавки, виртуални валути не е забранено от закона. Поне в повечето от цивилизованите държави е така. Има само някои ограничения при лекарствата с рецепта.

Иначе ако се интересуваш - ключовата фраза е "high risk merchant account". Разбира се и с други ключови фрази става. PayPal не забранява продажбата на хранителни добавки - виж тук например (афилиейт връзките не са мои).
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Тези които действат... са със забранени субстанции в тях и трябва да нямаш проблеми с сърцето
Иначе за действане действат


OFFTOPIC
А тези хапчета действат ли? имали ефект от тях? Или е до психиката на човек?
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

OFFTOPIC
А тези хапчета действат ли? имали ефект от тях? Или е до психиката на човек?

За кои хапчета питаш? Ако се интересуваш от отслабване мога да ти кажа как става. Без хапчета.

0. Не пиеш алкохол, не се дрогираш, спиш достатъчно.
1. Спираш да ядеш храни, съдържащи добавена захар (и не преяждаш с плодове - особено сушени плодове, които натурално съдържат много захар на единица тегло).
2. Спираш да ядеш тестени изделия и зърнени храни.
3. Ядеш основно зеленчуци, риба, месо, плодове (вж. точка 1), яйца, малко ядки (това се нарича "нисковъглехидратна диета", "low‐carbohydrate diet").
4. Ограничаваш количеството храна като предварително слагаш в чинията на масата толкова, колкото смяташ да изядеш (но може и да не се наложи - спирането на преяждането тестените/зърнени храни и храните с добавена захар възстановява функционирането на усещането за ситост - като изядеш достатъчно храна чувстваш, че трябва да спреш без да се налага "насила" да се ограничаваш). В никакъв случай не слагай на масата повече храна, отколкото смяташ да изядеш.

Може би забеляза, че не споменавам млечните продукти. Не съм сигурен, доколко е безопасно да се ядат (1, 2, пиенето на мляко ще намали калция в костите ви - това може би не се отнася за продуктите от мляко). По-добър източник на калций е яденето на малки рибки, заедно с костите (калцият е в костите) и броколите. Калцият на таблетки не е добре да се взима. В краен случай може да чупиш на части таблетката калций и да я приемаш на части през деня. Но ако имаш пари да си купиш броколи няма смисъл да рискуваш с калций на хапчета.

Като казвам "месо" имам предвид не само мускули, но и вътрешни органи (черен дроб), защото ако не ядеш черен дроб може да имаш дефицит на витамин B12.

Горното ще доведе до нормализиране на теглото само, ако нямаш сериозно заболяване, което предизвиква наднормено тегло.

За по-бърз ефект може да увеличиш физическото натоварване (продължителното и честото бягане не го препоръчвам, защото се увреждат ставите; по-добре ходене, но само ако въздухът е чист; също и няколкоминутното вдигане на тежести е добро - например може да ползваш голяма бутилка с вода, ако не ти се ходи във фитнес салон и не ти се купуват спортни уреди).

Ако имаш проблем да ограничиш храната, препоръчвам да прочетеш книгата "Самоконтрол" на д-р Кели Макгонигъл.

Хапчета никакви не мога да ти препоръчам. Ако нямаш сериозно заболяване не си струва изобщо да мислиш за лекарства.

Ако всичко това ти се струва много сложно има алтернатива - записваш всеки ден какво си изял. Да, не се шегувам. Само това. Значително по-добро е от нищо. Установено е, че хората, които го правят започват да подобряват храненето си.

И недей да слушаш разни фитнес гурута, диетолози и да им купуваш книгите. Това, което написах е напълно достатъчно.

Не съм фитнес гуру, не съм диетолог, не съм лекар. Четеш това на свой риск. Гаранция - Франция.

american-stereotypes-im-not-fat-just-american.jpeg


Търговците на хапчета за отслабване да спят спокойно - много малко хора ще се решат да мислят какво ядат. Повечето хора предпочитат просто да си купят хапчета, защото си мислят, че така ще могат да си позволят да мислят по-малко.
 
Последно редактирано:
От: От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

(Оппа, натиснах грешен бутон - "отговори с цитат" вместо "промени мнението". Защо няма бутон "изтриване" на мнение? Редактирах си горното мнение.)
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Рекламните мрежи имат нарастващ списък със забранени за реклама продукти. Някой експерти твърдят към сайтовете на тези продукти не е препоръчително да се линква. Лесно можеш да провериш дали продукта който искаш да рекламираш е в тези списъци но много по лесно е да си направиш един акаунт в AdWords и да попиташ съпорта - има безплатен чат на български.

Ако продукта който искаш да рекламираш е със статус ОК можеш спокойно да си направиш сайт с афф линкове и да пуснеш кампания. Това което е важно е какво пише на сайта ти - всяко изречение трябва да е много добре премерено и премислено - има хора на които това им е работата - да търсят за какво да се хванат за да ти спрът кампанията - така се чисти мрежата от калпавите рекламодатели и се осигурява хляб на определени хора с огромни бюджети.

Аз имах капания която на 4 или 5 месец ми я спраха заради едно изречение на една от страниците на сайта ми - интересно как го откриха на 5-я месец това изречение. Гогато киригирах изречението ми пуснаха рекламите отново, но за залост точно тогава се появи нов играч на пазара който беше репил да харчи немислимо много пари за реклама и моята стана не ефективна. Аз се оказах а той и до днес е онлайн и прави много пари - сега дори сайта му има проблеми които ако ги репортна съм 109% сигурен че ще го блокират а може и баннат (няма да го напрая - не прави на другите това което не искаш да направят на теб!!!)

Съвет - много добре помисли, прегледай конкуренцията какво прави и ако можеш го направи по-добре и си ок. Ако искаш задавай ми всякакви въпроси и ще ти помогна с каквото мога (не съм ти конкуренция - не се плаши)
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Google ограничава популяризирането на следните типове ориентирано към пълнолетни съдържание:
офлайн развлечения за пълнолетни;
стоки за пълнолетни;
услуги за запознанства;
международни брачни услуги;
съдържание със сексуален характер;
изображения, съдържащи разголена кожа и голота.

На 2-3 пъти засичам реклама на някакъв азиатски сайт за запознанства. Банера представла някаква азиатка и балон с текст, където се обяснява как вече била много щастлива след като намерила съпруга си милионер от западния свят. :D

Днес пък видях банер с някакъв сух пич и до него уж пак негова снимка само, че вече е нацепен. И на двете снимки пича беше гол до кръста!

Това как трябва да си го обясняваме, че за някой може, а за други не? :rolleyes:
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

При мен положението е греда след греда, направо ме побъркват..

Какво направих последно:
създадох си нов блог, без никакви линкове вътре, без никакви голи снимки, без никакви продукти, просто статии ревюта на продукта ми, като сайта пак подчертавам нямаше нито една референция или банер към главния продаващ сайт или каквото и да било.
Оттук реших да пусна реклама в adwords- чаках 3 работни дни някой да я прегледа и понеже не си дадоха зор писах на съпорта, прегледаха я, одобриха я и тръгна. Заредих си акаунта с трицифрена сума да знам, че няма никакви проблеми от към финанси и рекламката да си плющи. Дотук всичко добре, така 5 дни рекламката се въртя и на 5-тия ден беше забранена.
Причина- рекламата води към не работещ сайт. Викам домейн платен за година, хостинг за година, пари за реклама вкарани за добър период пиша на хоста да не е имало някакви проблеми нищо подобно, а и аз самият не съм забелязал падане на сайтовете ми, а всичките са на един хостинг.
Последва и спиране на adwords акаунта- питам ги какъв е проблема ми била са дали причина.....

Значи реклама към главният сайт я режат веднага, реклама към чист блог също бе порязана от adwords....

Викам си към главния продаващ сайт ще набия повечко линкове да ме ранкне на първите страници и ще играя по грубия начин с много линкове и нови домейни.
Да ама не закупих към 100 000 беклинка до момента имам индексирани 10 хиляди, а класирането ми го няма изобщо...


Дайте някакви идеи или ми препоръчайте откъде мога да закупя стотици хиляди линкове за изхвърляне на първа страница за ден-два ?
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Да ама не закупих към 100 000 беклинка до момента имам индексирани 10 хиляди, а класирането ми го няма изобщо...
Дайте някакви идеи или ми препоръчайте откъде мога да закупя стотици хиляди линкове за изхвърляне на първа страница за ден-два ?

Това действа ли изобщо? Аз лично не го вярвам. :)
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Виждат ли се шарени неща с тиа апчета да си земем неколко ? :D
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Преди години имах един който практикуваше тая схема и имаше успех, но беше за друг тип сайт. Метода работи и до ден днешен хащал съм няколко такива играчи по различни проекти които съм си играл да проучвам. Това разбира се не става изобщо за дълго задържане, ако гошо те остави максимум една седмица на първа страница преди да ти забрани домейна си е далавера, но си зависи от нишата де. Много хора играят тази цака за думи с милиони търсения месечно, като 2 дни ако се задържат на първа страница по няколко думи се праска ужасно голям трафик и като го завържеш със разни рекламки или CPA оферти и играта се заформя.
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Това не работи с хилядите линкове. Хапчетата, които рекламираш, са позволени, но от тях няма ефекти и се водят за scam. С течение на времето, всички scam ниши се забраняват или спират да ранкват, което е нормално и аз също го подкрепям.

Съвета ми е да си вложиш времето и парите в нещо полезно. Има десетки хиляди ниши, от които може да изкарваш пари, а ти си се захванал точно със scam-a...
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

Това не работи с хилядите линкове. Хапчетата, които рекламираш, са позволени, но от тях няма ефекти и се водят за scam. С течение на времето, всички scam ниши се забраняват или спират да ранкват, което е нормално и аз също го подкрепям.

Съвета ми е да си вложиш времето и парите в нещо полезно. Има десетки хиляди ниши, от които може да изкарваш пари, а ти си се захванал точно със scam-a...

За този сайт ми е по скоро на инат нещо от сорта "не може да вадиш пари от такъв сайт". И сега съм решил да пробвам всички методи докато се откажа и да вече набутах бая пари по тоя сайт и все повече се ядосвам, че нещата не се получават и все повече драпам :D
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

и да вече набутах бая пари по тоя сайт и все повече се ядосвам, че нещата не се получават и все повече драпам :D

Като при хазарта. Трябва да знаеш кога да спреш. :D
 
От: Къде продаватe/рекламирате хапчета

За този сайт ми е по скоро на инат нещо от сорта "не може да вадиш пари от такъв сайт". И сега съм решил да пробвам всички методи докато се откажа и да вече набутах бая пари по тоя сайт и все повече се ядосвам, че нещата не се получават и все повече драпам :D

Това ми напомня за алпинистите, за които писа Оливър Бъркман в книгата си "Противоотрова". Авторът обяснява за вредата от следването на цели.
 

Горе