Легално ли е ?

jks

New Member
Привет на всички :) нямаше ме известно време мисля че съм пускал преди 1/2 теми тука.Четох много теми за афилейт бизнеса и говорих с хора които така си изкарват пари...аз съм малко несериозен да си призная по точно много избирам и накрая нищо не мога да избера:)сякаш са ми малко продуктите...като напиша в гуугле примерно хапчета за отслабване и като видя колко мноого конкуренция има които ги продават чак са отказвам :( направил съм 2 блогчета , но вече искам сериозно да се захвана с 1 тема и да я развивам до край.Да печеля от това и така...ще питам всичко което не ми е ясно и ще се опитам да давам полезни теми :) може след време аз да помогна на някой нов:wink:
Тази тема не я направих само да кажа че съм нов...исках да ви питам за един афилейт сайт който открих случайно да ми дадете мнение за него , и дали може да са коректни.

legalbuds.com - Афилейт програма за марихуана и май за други димящи неща
 
От: Легално ли е ?

Аз на твое място не бих се занимавал, доста далече от това което се води легално са този вид продукти. Пазара е малък, но за сметка на това неблагоприятен. Сам може да се сетиш защо. Не е като да продаваш детски памперси, определено. Внимавай с какво се захващаш, мисля че има къде къде по-хубави ниши за лазене.
 
От: Легално ли е ?

Лол в Холандия може да е легално, но не те саветвам да го захващаш, не че разбирам много, но това си е онлайн дилър :)
 
От: Легално ли е ?

1.
Q: Are your herbs legal in my country?

A: We have shipped our legal herbal products worldwide for years. We have never encountered one single problem!

----------
2.
Като афилиейт малко трудно ще си имаш проблеми
 
От: Легално ли е ?

незнам дали е легално ,но все пак това са си семки не че предлагаш пакети...не ги знам там работите просто питах щото ми беше интересно не бях виждал преди такова нещо :d.За да не прая нови теми да попитам знаете ли афилейт програма която да си конструирам линка с продукта така че да ги препраща примерно направо в пей пал или във всички афилейт програми можеш да го конструираш така.
 
Последно редактирано:
От: Легално ли е ?

Бате, по принцип не носиш отговорност за това, но тук толкова извратено са ни написани законите, че те клатят за щяло и нещяло. Вчера не един приятел му звъни телефона и го привикват и като пита защо:"Елате, ние ще ви обясниме на място". Оказа се призовка за свидетел на нещо си. Ако това е адекватно поведение - може да се занимаваш с това. Но аз лично не те съветвам.

А и знаеш ли колко добре "ще отчетат дейност" с теб. Така че внимавай и не се забърквай сам в некви такива филми. ;)
 
От: Легално ли е ?

разбирасе, че не е легално даже имаше случай преди 1-2 год но не си спомням какво стана с притежателя на сайта.... но пък в момента има стотици сайтове които попадат под ударите на закона и си функционират нормално.... така че сам прецени и успех
 

Горе