Лиляна Павлова - Новата "Червена Калинка" на Мутро Комунистите от ГРОБ

niks

New Member
Лиляна Павлова била „червена Калинка”

Лиляна Павлова
се очертава като поредния провал в правителството на Борисов. Едва бе обявена кандидатурата й за министър на регионалното развитие и благоустройство и вече си извоюва прозвището Новата Калинка.



От комунистическо потекло

Razkritia.com проведе собствено проучване около Лиляна Павлова и узна интересни факти, които останаха неизказани по време на представянето й в медиите.

Според източник на Razkritia.com, пожелал да запази анонимност, бъдещата министърка на регионалното развитие е кадър на комунистическата партия. „Дядо й бе Георги Павлов – висш функционер на БКП, а баба й (също Лиляна Павлова) беше дългогодишен Първи заместник завеждащ отдел „Организационен” на ЦК на БКП. Баща й Павел Павлов също е от червените – беше уреден от майка си на работа в ЦК на БКП. След 10 ноември започна да преподава във Варненския свободен университет, където се покри, за да не споменават за комунистическото му минало”, разказва информаторът ни. Съвпадение ли е, че и самата Лиляна Павлова завършва същия университет – вие преценете.

В интернет форумите също са подозрителни и смятат, че е с комунистическа жилка. „Как така току-що завършила образование, става началник отдел в Дирекция „Национален фонд“ – мирише на „червени” връзки”, коментират в интернет пространството.


Новата Калинка

„Възможно най-слабият избор на Плевнелиев. Сигурно и дипломата й ще се окаже фалшива”, разсъждават запознати. По форумите пък Лиляна Павлова често е наричана Калинка – сравняват я със скандалната Калина Илиева, която се оказа без образование на поста изпълнителен директор на фонд „Земеделие”. Най-често се коментира биографията на новата министърка на регионалното благоустройство. „Завършила Варненския свободен университет – там куцо и сакато записва, с парички и малоумен да си, пак ще завършиш”, отбелязват интернет потребители.

„В периода 1998 – 1999 г. била офис мениджър – извинете, това не беше ли изисканото наименование за „секретарка”, продължават да злословят форумци, скептични спрямо бъдещата министърка. Те са убедени, че Лиляна Павлова е поредната кукла на конци в ръцете на Борисов.

Това са само част от негативните отзиви около избора на новата министърка. Покрай обидните коментари около външния й вид и „селското й излъчване” трудно може да се намери някой, който да одобрява наследничката на Плевнелиев.


================================

Ебати и потомствения комунистически Изрод, това животно прави от мъжа педераст за отрицателно време

Колко е грозна, два пъти повече е и тъпа, такива дегенерати ги назначават за министри само в бивши държави като Русия, Беларус, Сърбия, Китай и разбира се Славяно-Мангалистан:lol:
 

Горе