Линковете в подписите

последното, което установих...един форум, които развивам не е събмитван по търсачките. С две три фирми сме партньори и те са сложили по едно линкче и всички друго ми е засечено от подписите в няколко форума. В момента той е с PR4 и се класира на основните ключови думи в топ5 на google.bg :) ... вярно, основното е кънтента, но и линковете не са за пренебрегване - около 5000 връзки :)
 
Blinky каза:
Здрасти и добре дошъл, в случай че не съм те поздравил. :) А тези админи от форум.дата.бг - там нещо са против подписите. Аз имах лично от тях че не мога да имам в подписа си линк към този форум. А мненията ми бяха предимно в "ревю на сайт" и такива тематични теми, давайки мнения, а не задаващ тъпи отговори.

А през това време другите пляскаха грозните големи банери към сайтове на hit.bg или star.bg. с мнения от сорта: аве, този сайт е тегав, или съгласен съм с теб, брато. И реших че там не ми е мястото. Много аматюри на едно място не е таргет групата, която търся. :wink: - лично мнение. И спрях да пиша там.

Иначе по темата. Подписите са много добри линкове, особенно ако са на индексирани страници от форума, а още по-добре и такива с PR. Спор няма. Това си и цял пазар - в други форуми дотолкова ги ценят че се купуват и продават. :wink:

В Дейта.бг наистина спама е 60% от мненията, ако не и повече.
 
Както е казал мечо пух - Колкото повече, толкова повече ;)
Само да са директни линкове, а не nofollow, за радост датата е все още с реални, но пък периодично затриват старите мнения и теми и няма как да получиш PR от тях. А като гледам и индекса на форума им с PR1
 

Горе