Линковете в подписите

Не съм сигорен дали тук е мястоот но все пак ще попитам...
Когато бота тръгне да индексира даден сайт какво точно прави?
Когато види даден линк изчезва от сайта ти и отива при линка или си записва всички линкове и след като свърши с дадения сайт отива на тях?
 
Еми мнение 3 думи и да кажеме 4-5 линка в подписа...на мен изглежда като чели някой бот е налазил темата - спам ботче. :D Пък ако искате на имате всичките си сайтове в подписите си - решението е да пичете повече и да рутирате линковете (един път едни, друг път други), но само до 3. И другото което развалят форума като картинка.

Примерно форума на Дата.бг не дава подписи и яко едитва, но това си е тяхна политика. Нашата е обвъ6рзана с интереса на форума и потребителите му. Надявам се че ще го намерите за уважителна причина да се съобразявате с тези неща.

Благодаря ви предварително.
====================================================
Internet Affiliate Marketing
 
coolice каза:
и умната не спамете и не преклячаите
А ти па, ако я караме умната и сме предпазливи няма да е интересно, аз малко поспамих в едно форумче (всъщност не спамих, ама те ме набедиха за спамър) и грозния администратор ме бамна, но сега ми изтече бана и аз му пратих ЛС и му казах да пукне ако обича и сега очаквам ново банче :]
Ей тва е реклама за мене, да има тръпка :D

И да питам едно нещо, да речем че имам форум и всичките линкове, които водят към форума ми са от подписите на хората в другите форуми и нямам линк от сайт, който да не е форум. И тия линкове дет са в подписите на хората сигурно всички ще са разположени на страници във форуми, които са с много по-нисък PR от тоя на моя форум. Тая работа дето я мисля дали е на добре?
 
извинявам се за офтопика но........ :arrow:

искам да кажа казва се "баНирам", "баНира", "баН"
думичката "баМна" прилича на изказана от някой в основното си образование нечувал за компютър освен за игра.. съжалявам но покдай един game форум просто ми е писнало от това изказване на думата и просто не можах да повярвам като я видях и тук :?
 
Аз съм бивш геймър и за това съм си останал малко малоумен :] а и нарочно пиша бан с М, даже вместо "бан" ще почна да пиша "ибан" за да е по-забавно :] Аз мога да си пиша правилно, но си разнообразявам писането с някоя и друга забавна грешчица :]
 
Важното е че се разбираме. Кой колкото може :lol:
А за теб DeyanMarkovski, ако разчиташ на тези линкове - по-добе ти препоръчвам да си направиш блог на някоя известна Блог платформа и да си го напълниш с conten, не след дълго време бота ще мине и ще ти индексира - тогава си адваш статии с линкове към сайтовете ти - ето ти готини линкове, 100% натурални и входящи към сайта ти/сайтовете ти. Този номер го четох преди време в един форум - и смея да твърда че е ефикасен.

Ама гледай блога ти да е със сходна тематика като сайтовете ти, така ще е още по-добре за тях - сайтовете. А ова че си геймър е само плюс за лесното разбиране на тази игра наречена Affiliate Marketing. Бъди също така сигурен да си хванеш готино име за блога - да е малко или много SEO.
--------------------------------------------------------------------------------
penis enlargement pills
 
Blinky каза:
Бъди също така сигурен да си хванеш готино име за блога - да е малко или много
Хахахаха името ще е подобно на me4ka-struvnica-s-golqma-cica.atspace.com и ще е vulk-edinak-s-golqm-patlak.com
 
БАте незнам дали ще ти върже с пробажбите освен ако не продаваш мечки и вълци за разплот. :lol: :lol: :lol: Ама ще имаш проблеми с shipping-а. Гледай да си ги хванеш преди някой да те изпревари, че сигурно си имат търсения за тези думички. Ха Ха Ха :lol:
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Да речем че имам сайт с главна страница и с 5 подстраници. Общо 6. Добра идея ли ще е в подписите във форумите да слагам освен линк към главната страница и по един линк към всяка от 5-те подстраници?
 
Guerilla Marketing или преведено на български "Партизански маркетинг". Това в доста широко понятие и включва всякакви изобретателни техники за реклама, като например:

- пред скъпа кооперация струпваш кашони с фирменото лого - така всички ще си помислят - тука става нещо - тия работят стабилно

- наемаш младеж и девойка да ходят от спирка на спирка и да се возят в автобусите по цял ден за да си говорят на висок глас за определен продукт

Има и други примери - общо взето целта е скрита и спонтанна реклама - която е всъщност най-ефективна от всички
 
DeyanMarkovski каза:
Как да ги редувам?

в един форум линкваш до главният в друг до върешният и от време на време добавяш втори линк съответо до главен вътрешен....
 
Нека и аз да се намеся по темата! Линковете в подписа са въпрос който ме вълнува и смятам че след директориите, това е втория най лесен и безплатен начин за привличане на потребители. Та нека споделя кои за мен са най добрите форуми за целта.
форум.дата.бг - има доста посетители, обикновено поне 100-тина онлайн
форум.абв.бг - и този е с доста добра посещаемост
форума на еврофутбол - мисля че допускат до един линк - за партньорски програми свързани с гамблинг, бетинг и пр.
форума на бгмама - голямата изненада за мен винаги има поне 300 посетителя онлайн.(в момента са над 1200 онлайн срешу 602 в дата бг)
форума на вашия интернет доставчик - обикновено има хиляди редовни потребители зависи от доставчика.
Като цяло смятам метода за доста сполучлив, и при подходящ текст за линка привлича известен брой посетители на сайта.
 
Здрасти и добре дошъл, в случай че не съм те поздравил. :) А тези админи от форум.дата.бг - там нещо са против подписите. Аз имах лично от тях че не мога да имам в подписа си линк към този форум. А мненията ми бяха предимно в "ревю на сайт" и такива тематични теми, давайки мнения, а не задаващ тъпи отговори.

А през това време другите пляскаха грозните големи банери към сайтове на hit.bg или star.bg. с мнения от сорта: аве, този сайт е тегав, или съгласен съм с теб, брато. И реших че там не ми е мястото. Много аматюри на едно място не е таргет групата, която търся. :wink: - лично мнение. И спрях да пиша там.

Иначе по темата. Подписите са много добри линкове, особенно ако са на индексирани страници от форума, а още по-добре и такива с PR. Спор няма. Това си и цял пазар - в други форуми дотолкова ги ценят че се купуват и продават. :wink:
 

Горе