Конкурс за: Лого "Пътна помощ"

Дискусията в 'Freelance Jobs & Projects' стартирана от D.D., Февру 27, 2019.

 1. D.D.

  D.D. Active Member

  Рег.:
  Ян 15, 2019
  Съобщения:
  118
  Харесвания:
  63
  Точки:
  28
  Пол:
  Мъж
  Привет и поздрави на всички участници!
  За съжаление до момента нямаме едноличен победител. Изключително труден е избора и предпочитам да се въздържам от прибързани решения.
  Няма отхвърлени предложения. Дано до 24:00 да надделее някое от предложенията, че май вече не разполагам с време за нов конкурс.
   
 2. D.D.

  D.D. Active Member

  Рег.:
  Ян 15, 2019
  Съобщения:
  118
  Харесвания:
  63
  Точки:
  28
  Пол:
  Мъж
  Време е да обявя и резултатите.
  Прочетох отново правилата за обявяване на конкурси и никъде не открих правило, което да забранява на организатора, да променя размера на наградата.
  Ще се възползвам от ситуацията по мое усмотрение.
  И така.... нямаме едноличен победител.
  Като равностойни на този етап и най-близки до нуждите и очакванията ми са предложенията на M.A.G.E., stoineff и House. Всеки от тримата участници получава пълния размер на наградата.
  Имаме обаче още един участник, който получава награда, макар и в по-малък размер. Но пък той освен награда, ще получи и покана да сподели мнения по друг проект за който предполагам, че ще прояви интерес. И май щях да пропусна! Въпросния участник е Dimbland.

  Искам още веднъж да благодаря на всеки който се включи! И на авторите, и на колегите които помогнаха със съвети относно дизайн и превод.

  Тъй като никога досега не съм комуникирал с посочените по-горе колеги, освен тук в темата, моля, да се свържете с мен на лични, за уточняване на подробности относно превода и детайлите.

  П.П. За колегите които вероятно ще се чудят що са ми толкова лога: Съвсем скоро ще предоставя допълнителна информация за проекта, която надявам се ще отговори на въпроса.;)


   
  Последно редактирано: Март 14, 2019
  DreamDevise, alucardness, Mimmeto и 2 други харесват това.
 3. Dimbland

  Dimbland Active Member

  Рег.:
  Март 16, 2018
  Съобщения:
  77
  Харесвания:
  120
  Точки:
  33
  Пол:
  Мъж
  Благодаря, получих си наградата. Много сериозно и отговорно поведение от негова страна и по отношение на представянето развитието на проекта в следващия етап.
   
  Dafa Web, DreamDevise и alucardness харесват това.

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice