Конкурс за: Лого "Пътна помощ"

Привет и поздрави на всички участници!
За съжаление до момента нямаме едноличен победител. Изключително труден е избора и предпочитам да се въздържам от прибързани решения.
Няма отхвърлени предложения. Дано до 24:00 да надделее някое от предложенията, че май вече не разполагам с време за нов конкурс.
 
Време е да обявя и резултатите.
Прочетох отново правилата за обявяване на конкурси и никъде не открих правило, което да забранява на организатора, да променя размера на наградата.
Ще се възползвам от ситуацията по мое усмотрение.
И така.... нямаме едноличен победител.
Като равностойни на този етап и най-близки до нуждите и очакванията ми са предложенията на M.A.G.E., stoineff и House. Всеки от тримата участници получава пълния размер на наградата.
Имаме обаче още един участник, който получава награда, макар и в по-малък размер. Но пък той освен награда, ще получи и покана да сподели мнения по друг проект за който предполагам, че ще прояви интерес. И май щях да пропусна! Въпросния участник е Dimbland.

Искам още веднъж да благодаря на всеки който се включи! И на авторите, и на колегите които помогнаха със съвети относно дизайн и превод.

Тъй като никога досега не съм комуникирал с посочените по-горе колеги, освен тук в темата, моля, да се свържете с мен на лични, за уточняване на подробности относно превода и детайлите.

П.П. За колегите които вероятно ще се чудят що са ми толкова лога: Съвсем скоро ще предоставя допълнителна информация за проекта, която надявам се ще отговори на въпроса.;)


 
Последно редактирано:

Горе