Конкурс за: Лого за бар

nargeleto

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Скоро ще отварям наргиле бар (надявам се да станат 2 до края на годината). трябва ми лого. Абсолютно съм отворен за всякакви идеи. Победителя ще получи 50 лева награда както съм описал дол и карта за 10% отстъпка в нашите наргиле барове. Бара се казва "The Island". Това е накратко приемам всякакви идеи и цветове всичко ще е съобразено като менюта и тн. спрямо логото което харесам. Благодаря на всички предварително!

И сега задължителните атрибути :) :

1. Начало на конкурса: 22.03.2017

2. Краен срок на конкурса: 26.03.2017 18:00

3. Дата за обявяване на победител: 27.03.2017

4. Награда: 50 лева + карта за отстъпка 10% в нашите заведения(уточнявам че първо трябва да се направи с логото и тогава ще бъде доставена на адрес на спечелилия)

5. Насоки към дизайнерите: Няма просто вложете всичко от себе си :)

ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН
 
Последно редактирано:
Здравей,

имам едно питане аз, ако работата на дадения дизайнер ти хареса, означава ли, че е възможно да работите и по цялостната графична идентичност на бара? Иначе темата ми се струва интересна, определено ще се включа!

Благодаря и успех!
 
Здравей,

имам едно питане аз, ако работата на дадения дизайнер ти хареса, означава ли, че е възможно да работите и по цялостната графична идентичност на бара? Иначе темата ми се струва интересна, определено ще се включа!

Благодаря и успех!

Реално не знам колко е по правилата на форума, но ще го кажа да дизайнера които му харесам логото ще искам да ми направи и картите за отстъпка и менюто(естествено ако стигнем до разумна цена). Реално погледнато как виждам аз конкурса в този форум да намериш нещо добро на разумна цена и да си намериш точния човек които най-много ще ти допадне.Така че отговора е "Да защо не :) "
 
9pbWY43.png
 
Здравейте,напоследък нямам много време, тъй като имам твърде много работа. Занимавам се именно с графичен дизайн и поради това ,че лаптопа ми бе полян с вода (хаха) сега използвам старият си лаптоп. Моето лого е по-простовато, но от дългогодишния си опит знам че колкото по семпло направено е едно лого, толкова по-забележимо става то за човешкото око . Прикачвам и моето предложение:http://s38.photobucket.com/user/ivankostov123/media/the island z_zpsujjntklz.png.html
 
Реших да направя нещо, което въобще не е в стила ми, но все пак съм доволен как стана.
cCC5oEU.png
 
  • Like
Реакции: IwKa
Последна версия от мен - по големи елементи, различен шрифт и още няколко промени.

RqlkQ1P.png
 

Горе