Конкурс за: Лого за бар

gJ0ZeWj.png
 
Благодаря на всички участващи до сега много интересни идеи в 18:00 часа обявявам край на конкурса и утре рано или късно тази вечер ще обявява спечелилия. Благодаря отново за участието на всички много труден избор ще е!
 
Да, определено има доста добри предложения и ще ти е доста трудно да избереш победител. Доста се дигна левела на дизайнерите във форума. Всеки един от нас полага доста усилия и конкуренцията е доста голяма, но все пак така се прогресира. Естествено има някооко дизайнера, които са доста по-напред от други. (те си знаят кои са и в други теми съм ги споменавал)

Получи доста хубави предложения, аз лично бих се замислил дали да не дигна наградата малко. Така и дизайнера, който спечели ще е доволен.
 
Аз да попитам, тука има над 20 направени лого-та, този който ще спечели е само 1. А за другите какво остава? Дето са си отнели от времето и са положили усилия?
 
Аз да попитам, тука има над 20 направени лого-та, този който ще спечели е само 1. А за другите какво остава? Дето са си отнели от времето и са положили усилия?
Мисля че това е КОНКУРС които си има правила, трябва просто да научим да ги спазваме хората доброволно са се съгласи да ги направят! И повече няма да влизам в други подробности и да ти отговарям, защото не виждам смисъл да си губя времето! Колкото до идеята на @Happy George да вдига наградата тя е просто символична човека които ще избера е човек които ще ми направи (ако е съгласен) и менюто и разни банери и цялата идентичност от към графика и там също ще се плаща.
 
Бях подготвил някой допълнения и различна презентация на предложението си, но днес не ми остана време, предполагам, че няма проблем да го пусна след обявения час за край на конкурса, все пак не е ново предложение:)

cba87899351c26c02bb8c6e45732f08e.jpeg
 
Първо искам да Благодаря отново на всички които взеха участие в конкурса просто пак сигурно се повтарям много оригинални и добри идеи имаше. Но както винаги има едно голямо но това е конкурс и трябва да се излъчи победител. След дълго избиране и по метода на изключването с моя партньор решихме победител да бъде @red

Моля ако може да се свърже с мене на лично съобщение да обменим контакти.

П.С.

В най-скоро време ще дам и адреса на бара за да заповядате да пушите едно хубаво наргиле които е фен :)

 

Горе