Конкурс за: Лого за онлайн магазин \/-2

Проблем ли има?
Колегата обикновено просрочва обявените срокове и то доста, така, че споко след месец два ще има обявен победител;)
 
Понеделник ще обявим.
Според мен кажи някаква окончателна дата, че така понеделник може да е всеки понеделник, за да няма спекулации и недоволни.
Бях останал с впечатление от коментарите ти, че има достатъчно интересни предложения, което ме кара да си мисля, че няма причини за забавяне с обявяването на победител, но явно има нещо друго.
 
Абсолютно подкрепям Websolut. Важно е да държиш на думата си, особено пред всички фрилансъри, които са се постарали да представят идеите си, да отделят част от времето си, и на всичко отгоре да спазвят някакви си "правила". Доверие не се заслужава, то се печели...като за начало с хигиена в отношенията...било то и в киберпространството.
 
До 21.01.2019г. ще обявим. Решението се взима от повече хора и е нужно финално общо мнение.
Извинявайте, че ви забавих отново.
 
vaziz3-jpg.17157

Здравейте, след дълго мислене вече имаме победител.
Отново Ви благодарим за това ,че участвате в конкурсите ни и полагате старание.

Ще се наложи да се направят няколко леки корекции след което @Websolut ще публикува финалния вариант тук. Ако искате да научите повече за VAZIZ и за участието Ви е проекта, не се колебайте да ме потърсите на [email protected]
Хубава вечер!
 
Честито от мен на @Websolut Голямо почесване да е било, мислене, драпане, реване, та най-накрая "изберете". Така или иначе повече няма да участвам в конкурс обявен от @Mersin Ko То пък бива наглост, ама това тук на нищо не прилича. Колеги, спорна работа на всички от сега нататък.
 
Мерси колеги!
Очаквам @Mersin Ko да каже какви промени точно искат, за сега искаха само различни визуализации, надявам се да стигнат до консенсус.
 
Голям сеир с тия конкурси. Логото първо беше припознато с v-tac, после па спечели, ама явно победителя още не си е взел наградата :D пък срока беше до 5.01...
 
Голям сеир с тия конкурси. Логото първо беше припознато с v-tac, после па спечели, ама явно победителя още не си е взел наградата :D пък срока беше до 5.01...
Това V-Tac го махнах беше друго, няма нищо общо
Просто автора се бави изключително много и когато вече си забравил почти за него и за конкурса, се появява:), печелил съм и друг път негови конкурси и мисля, че последния път го чаках месец да си поиска логото, но тогава ми плати наградата предварително.
Предполагам, че си има работа с трети лица които са несериозни, така поне предполагам.
Но това разбира се не го оправдава, тук всички срокове отидоха на ма...та си, по-брутално забавяне не е имало.
Ще видим какво ще стане и тук, писах му поне да ме информира какво се случва, но без отговор.
Най-интересното е, че е доволен от конкурса, което предполага, че няма да има проблеми, ноо...
Поживьом увидим
 
Последно редактирано:

Горе