Конкурс за: Лого на Технически Експертизи ЕООД

Stefan M

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
трябва ми лого за фирма "Технически експертизи" ЕООД
Фирмата се занимава с изготвяне на експертизи най-вече на ПТП и по-малко на трудови злополуки, оценки на машини, автомобили и т.н.
Работи основно за полицията, съда и прокуратурата.
Цветовата гама основно в синьо, може и в добавка други цветове, като трябва да има и черно бял вариант при печатане на монохромен принтер.
Логото ще се ползва на печатни материали (експертизи) горе или долу на страниците, както и във фактурите.
Името на фирмата (Технически Експертизи) е добре да е част от логото.
Начало на конкурса 30.09.2017 г.
Край на конкурса 15.10.2017 г.
Обявяване на победител на 15.10.2017 г.
Награда 100 лв.
Плащане: банков превод
Запознат съм с правилата, наградата е гарантирана.
 
Тия органи мисля, че могат да си позволят повече от 100 лева, или пък те са отпуснали повече, ма вие сте решили, че може и някой тъпак да ви го направи и за един стотак а?
 
@Stefan M След 100-те ти коментара "хубави"на един куп конкурси с цел натрупване на мнения някакси не ми изглежда сериозно, а и ми се върти в главата, че подобен ник участваше в конкурсите, може и да бъркам.

Аз лично няма да участвам в конкурси във форума докато не се намери някакво решение по-въпроса със спазването на правилата, това е последния конкурс в който автора хвана гората:)
https://goo.gl/ZfngGp
Да се надяваме, че пича има някаква основателна причина иначе това за мен си е чиста подигравка, въпреки, че аз не съм участвал се дразня от подобни неща.
 
Последно редактирано:
Има правило, че трябва да имам 10 отговора за да публикувам нова тема. Не знам какво е наложило да има такова правило, но аз се регистрирах в този форум само за да пусна този конкурс. Нямам нито интереси нито време да измислям оструумни коментари на теми, които не ме интересуват, само за да натрупам 10 неподозрителни коментара. В крайна сметка след 2 месеца чакане реших, че ще пусна 10-те безмаслени отговора, за да мога да пусна конкурса. Така че коментарите не са 100 а точно 10. Вероятно има и други хора с име Стефан в България, така че може някога, накъде да е имало такъм ник, аз съм тук за първи път. Доста мислих по въпроса с цената, в крайна сметка реших, че ако ми бъде предложено нещо което е наистина добро (което в една такава област е доста субективно), ще платя повече от обявеното.
 
Има и други начини:
  • Единия е плащаш си за премиум достъп и си спестяваш необходимостта от безсмислени коментари, сумата беше нещо символично, не знам обаче дали я има тази опция все още.
  • Другия начин е някой да пусне конкурса от твое име, може и някой от админите.

Иначе прави някакси кофти впечатление с тези безмислени постове.

Що се отнася за никнейма, грешката е моя просто сходство в никовете, за което се извинявам.
 
Последно редактирано:
@Websolut Да, колегата от конкурсите е Stefan_T.
А сегашният възложител наистина чака от 2 месеца - клик.
Наградата е добра, но ако не се гарантират сумите, не вярвам да има сериозно участие.
 
Единствения начин за 100% гарнция е предварителен депозит по сметка на форума да кажем, все пак тук не става въпрос за четирицифрени суми, но може би е необходина и малко по-голяма свобода на организаторите примерно, ако не получат повече от 3 предложения или не са доволни да имат право на еднокртно удължаване на крайния срок.

Разбирам, че това не сайт за конкурси, но ако няма правила и най-важното ако няма гарнция за спазването им, по-добре изобщо да не се организират таква.
 
Последно редактирано:
Знам че прави кофти впечатление, но това беше начина. Не мисля че да минавам през посредник е по добра идея от 10 тъпи поста.
Именно поради риска да има само 1 проформа предложение в края на срока, няма как сумата да е по-голяма. защото тори и тогава ще трябва да я плата, независимо че няма да ползвам предложението.
Както виждате, моята работа е като вашата. Случва се да предоставя услуга срещу която да не получа нищо, но това е риска на подобен род бизнес.
Ако кажете как да гарантирам сумата, съм готов да го направя. Примерно намерете трето доверено лице и ще му преведа сумата.
 
Това за гаранцията не беше персонално към вас, а по принцип, иначе правилата са си такива кивито са в момента, който прецени ще си участва.
До сега не се беше случвало някой да не спази правилата с гарантираната награда, но ето, че се случи с въпросната опаковка за лекарства, та във връзка с този случай вмъкнах този коментар.
Гарантираната награда дава по-голяма сигурност и от там повече участници с което се увеличава вероятността за по-креативни предложения, а целта е една и тя е и двете страни да останат доволни, затова се прави всичко това...

За мен, факта, че заставате с името на фирмата си е достатъчна гаранция, че ще спазите правилата, нямах време да провея, но сега погледнах в регистъра, така, че успех с конкурса.
 
Последно редактирано:
Здравейте,ето моето предложение ( символа представлява комбинация от буквата "Т" , буквата "Е" на обратно и назъбено колело ) :

V2ihp0I.png
 
Здравейте, държа да отбележа, че нямам нищо общо с човека пуснал темата!
Администраторите могат да проверят IP адресите от които съм се "логвал" и да потвърдят това.
Успех с конкурса!
 
Предложението на Red не ми е по вкуса. И символа и шрифта не ми допадат.
На marci_13 първото не ми допада като шрифт а символа го свързвам със строителство.
На red_velvet не е подходящо за мен, защото при мен здрави коли няма ;-)
На marci_13 второто не е лошо, символа е добър, цветовата комбинация обаче не ми харесва. Шрифта не ми харесва.
На Stefan_T ми харесва шрифта и надписа. Удълженото Т ми допада доста. Зъбните колела обаче ги свързвам със създаване (машиностроене) а не с разрушения.

От предложените, може да се пробва някаква комбинация от надписа на Stefan_T и символа на marci_13 второто.

Още малко насоки. Основната дейност са автотехнически експертизи т.е. с две думи анализ на смачкани МПС, удари между тях и т.н.
 
Предложението на stoinef не е лошо, но ми звучи като за правна кантора.
На Stefan_T като че ли е в правилната посока. Харесва ми съчетанието Т и Е в знака и в думите, като 2, 3 и 4 вариант са по добре от 1-вия, 4-тия за сега е фаворит.
На marci_13 ми изглеждат леко без връзка символа и надписа.

Забележка: Не знам дали трябва да коментирам предложенията, или трябва да чакам до крайния срок и направо да посоча фаворита?
 

Горе