Конкурс за: Лого на сайт и продукт

Modular

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,

Конкурса е за лого на онлайн магазин evokedinamica.com като продуктите които ще се продават са дамски спортни дрехи - клинове, бюстиета, тениски и тнт.

Основни насоки:

Стилизиран основен текст evokedinamica + графичен елемент (лого) който да е достатъчно семпъл за да може да се използва за принт/бродерия върху продуктите. Дизайна трябва да е авторски и да не наподобява или частично копира този на съществуващи сайтове/компании.
Желателно е визията да навява асоциации за динамика, движение, действие, като графичният елемент може да бъде както стилизирани първите букви (ED) така и нещо съвсем различно, стига както споменах да не е прекалено сложно за принт/бродерия(пример: логата на компаниите които съм споменал по-надоло).
Самият сайт все още не е готов, но цветовата гама ще е светла, сходна на други в тази ниша като fabletics, p'tulia, lululemon

Начало на конкурса: 06/04/2020
Край на конкурса: 20/04/2020

Всеки може да участва с неограничен брой предложения

Награда: 250лв. изплатени чрез PayPal (за момента нямам други опции)

Запознат съм с правилата.
 
Ще се включа
ed2.png
 
Последно редактирано:
Не съм изненадан, но определено съм силно впечетлен от уменията и таланта на колегите в този форум. Няма предложение което да е слабо, избора ще бъде много труден.
 

Горе