Лудоста на Big Brother продължава

vitohol

Premium
Любимата на всички търсачка продължава с кампанията си анти каквито и да е нови/(малко линквани) уебсайтове. Остави че има сандбокс, остави че почти всичките ти страници отиват в supplemental индекса, но сега вече ако някой сайт, или някоя страница е с малко линкове към нея става сив тоолбар или (no page rank information).

Давам пример със страниците на този форум. Всяка вътрешна страница дава сив тоолбар. Може би това е още една стъпка да спре линк обмяната. Защо мислите бара се ъпдатва веднъж на 3-4 месеца? Ми много просто ако се обновяваше постоянно, тогава да си правиш линкове щеше да бъде супер лесно и нов сайт щеше да си намира незабавно хиляди линкове ...
 
това не ми изглежда реално ... я си представи един огромен сайт със супер много информация в него съответно и страници .. и какво за да имам по-добър PR по него трябва поотделно да работиш за всяка страничка отделно да и търсиш линкове за всяка поотделно.. защото както всички знаем само съдържанието не може да направи чак такъв ефект... че това си е просто тъпотия .. и ако това стане истина само началните страници на поне 80% от сайтовете в мрежата ще се окажат без информация за PR точно поради тая причина
 
още една причина да нямам тоолбар преди Нали така даваше на не индексираните страници :evil: предполагам вкарват сдух на уебмастърите да не постват заради линкове. форумът добре е индексиран засега :) http://www.google.com/search?q=site:www.predpriemach.com
 
Това не е само на форуми. Това е за висчко. Разбирам те че е индексиран форума. Става дума че никой няма да линква към сайт които е "преебан" с сив тоолбар.

Идеата им е да не може нов сайт да си прави линк билдинг.
 
че то при това положение да забранят на краулерите да проследяват линкове ... то същата работа .. кой малоумник ще тръгне да прави линкове на разни места един по един за всяка отделна страница от сайта си ... да не говорим че един тематичен сайт представете си с колко други трябва да се линкне ... и да не забравяме че една външна страница обкновено слага 1 линк към теб.. и ко прайм? набиваме се в спама защото всеки гледа да си прави линкове съответно да прави някакви реципрочни исъответно започва ряско да минава границите с бройките линкове... и накрая пясъчни бури из пространството, терабайти логове на Google Sandbox и резултат... всички загубили потребителите най-много..
просто нямам думи

както стана нарицателно да им пратим всички по едно писмо с кратък текст "АНАТЕМА" и толкова :evil:
 
Малко шитава история, но добрите уебмастъри не гледат само пеидж ранк барчето. Ако саита не е банат и страницата към която линквам / от която ме линкват е индексирана не виждам нищо лошо да сменя

П.С тук станахме доста хора винаги може да си ударим по едно рамо за първоначалният ексчеиндж :)
 
П.С тук станахме доста хора винаги може да си ударим по едно рамо за първоначалният ексчеиндж

Да ще е хубаво да го правиме при нужда, а това за ПР - аз лично не го гледам, това за мен е измишльотина на Google. Аз обменям линкове, като отивам на партьорският сайт виждам content-а му и тогава решавам дали да линквам към такъв ресурс. В повечето случаи попадам на мнго добри текстове и обмяната е на лице.

А това че има собственици на сайтове които гледат ПР - има си ама те малко или много обменят с тези които на са с висок защото ги е видял някъде по някоя търсачка - и с казва:"Аб е тези имат потенциал - айде да съм от първите в линк страницата им". И готово става обмяна на линкове.

И аз си мисля че това ще изчезне с този тул бар - няма начин да е толкова бъгава историята - Google няма да позволи некви нередности в отчитането на ПР - камоли че това ще наруши обмяната на линкове (онези които взимат ПР за основен критерии при обмяната на линкове).
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
arsenal каза:
Вито какъв е този тест подпис :)
Ами понеже до сега си нямах такъв а направих вече 170 подписа този подпис не се е добавил на предните постове. Та реших да си добавя и вече да ми се трупа към новите постове. И един ден като реша ще го променя.

Мисля даже да сложа линк кум GebBucks-a с вашето id за да ви help-на малко :) докато си нямам мой подпис. Ако нямате нищо против де ...
 
О да, ще се регна задължително, но няма да гледам да печеля бате от вашата идеа или пък от българи ман. Аз затова се дразня да казвам какви сайтове имам и т.н Това си е нещо като политика.
Щотото бате ние като разберем, че нещо работи и веднага гледаме да го изкопираме вместо да си измислим нещо ново. Иначе и аз имам успешни програмки, и те дават за second tier ;)

Иначе много успехи във вашето начинание :)
 
Въпроса е че ние искаме просто да покажем наште сънародници истинските афф. програми които са коректни с плащанията глезят афф..тите си и ти създават карта епас с която може да си теглиш от всеки банкомат :) абе много са яки, иначе лошо няма но за трупане на даунлайн съветвам те теб и другите които сикат да трупат такъв да ползват сърфовете защото има ефект :)
 
arsenal каза:
МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 10:24 am Заглавие:
Въпроса е че ние искаме просто да покажем наште сънародници истинските афф. програми които са коректни с плащанията глезят афф..тите си и ти създават карта епас с която може да си теглиш от всеки банкомат Smile абе много са яки, иначе лошо няма но за трупане на даунлайн съветвам те теб и другите които сикат да трупат такъв да ползват сърфовете защото има ефект Smile

Да, наистина сърфовете са много добър начин за набиране на афилиейти и то там конверсията е добра, обикновено се джойнват сериозни webmaster-и - такива които виждат че програмата има потенциал. Ако трябва да съм честен аз намериг някои от програмите от там.

А и отделно има историики как някой промолтваш Affiliate Program, прави по не малка сума на месец само от даунлайна си - което е много готино - защото не прави нищо. Просто ги е набрал през ID-то си веднъж и толкова, другото зависи от второто му ниво.

P.S: Използвайте мениуал хитове, ако е възможно за набиране на даунлайн - по-голяма е ефективността. :wink:
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Горе