МНОГО пари от нета :)

Имам въпросче относно регистрацията в nats.wildcash.com
Защо трябва да указвам име и URL на фирма (първите 2 полета) и какъв начин за плащания да избера (ако е Epassporte как става рег. на картата, на чие име и как я получавам)?
 
Филип каза:
Имам въпросче относно регистрацията в nats.wildcash.com
Защо трябва да указвам име и URL на фирма (първите 2 полета) и какъв начин за плащания да избера (ако е Epassporte как става рег. на картата, на чие име и как я получавам)?

Име на фирма не е задължително. Избери някакво произволно име на домейн, това е информация, която може да се променя когато пожелаеш:)
За плащания избери първоначално чек, ако нямаш регистрирана epassporte карта (за повече инфо как се издава такава карта - виж тук)

п.с. картата от epass е най-обикновена Visa Electron ATM карта на твое име, с която можеш да си пазаруваш и да теглиш пари от банкомат ;) Получава се по пощата срещу $35 за издаване
 
Филип каза:
Обаче продължава да ми иска име на фирма. Мога да пиша каквото си искам, но се чудя защо ако не е нужна тази информация ще ми я иска?

Измисли някакво име или пиши N/A, не се притеснявай :)
 
Филип каза:
Хм ... дано да бъркам, но вече има едно нещо което ме притеснява. Надявям се да греша, но мисля, че тази програма следи действията в браузъра на потребителя, коети никак не е хубаво ...

Какво по-точно те притеснява :) ?
 
незнам за вас момчета, но аз се захващам с тоя бизнес.
намерих един много интересен сайт незнам дали плащат, но ако плащат ще е страхотно :)
ето го и него: http://www.adult-profit.com?wm=4934 имат видеота и клипове на известни личности.... :)

трябва ми само хостинг, незнам къде мога да кача подобен сайт и дали ще ми прави някой проблем, моля да ме насочи който може... мога ли да си купя един домейн и кой хостинг да ползвам ?
 
За домейн незнам(търси в Г по-скъпи са от обикновенните май) ама за хост в повечето форуми кадето съм чел препоръчваха kinghost.com безплатен е ако искаш виж го май и домейни предлагаха ама незнам как става номера:)

Аз мислех да се захвана с такъв бизнес обаче откакто нашите гениялни депутати измислиха закон според който всичко живо което не е с забрадка и фередже е порнография и те чака 3г. затвор и както ще следят нета онез хубавци от ГДБОП нещо не ми се ще вече.По новините гледах, че зам. шефа им го хванаха за връзки с мафията представи си какви хора ще следят нета:)
 
Споко те от ГДПОП (Генералната Дирекция за Подпомагане на Организираната Престъпност) незнаят от къде да включат компютъра, ти за следене се притесняваш :)
 
А бе гдбоп безспорно са некадърници, ама нищо не им пречи да те нарочат за най-големият престъпник и така да отчетат дейност, та да могат да се похвалят с добре свършената работа.
Ако е за адулт, задължително трябва да се ползва чуждестранен хостинг.
 
То че ще на чуждестранен хост е ясно обаче нямали да те захапят, че от България го администрираш и да го отнесеш пак?:twisted:
 
да и мен това много ме плаши
домейна ме е страх да регистрирам, ама може и някакъв суб от някой мой сайт да сложа :D
иначе какво мислят coolice и blinky по въпроса с фбр ? един приятел наскоро го хванаха ченгетата - беше направил сайт за момичета от нашия град... така му се възхищаваха на един сайт в фриихостия и още няколко боклука :D за нищо нестават :D
 
Тая тема не я бях видял... :oops: , зачетох се и мисля да го опитам като имам време, мeждувременно споделяйте резултатите...да видиме дали си заслужава... 8)
 
Хъм ами тази ниша я направиха неприивлекателна с тези неясноти в закона

Аз ще ви кажа НЕ го правете повече главоболия е отклкото + има много пари във много дрги ниши...

С повечето стандартни ходстинги неможе да се работи....

Ако някои иска да се занимава с такива неща е хбаво да се запише и за "Асоциация на производителите и разпространителите на забавления за възрастни" така ако има проблеми със закона отасоциацията ще му помагат иначе може да си вкараш големият филм...
 
От: МНОГО пари от нета :)

НК се прилага и за престъпления на българи извършени в чужбина. Ако не сте наясно със себе си и с другото не рискувайте....и не обиждайте ГДБОП....те не са виновни за нищо.
 
От: МНОГО пари от нета :)

Ако имаш фирма в щатите, на която принадлежи сайта, тогава предполагам няма за какво да се притеснява човек.
 
От: МНОГО пари от нета :)

незнам, много е особен момента с тази ниша, но наистина Българина не е свикнал да плаща за такова нещо. Евентуално безплатен сайт с реклами и така. Иначе предполагам, че няма развитие
 
От: МНОГО пари от нета :)

След като забраниха порното и продажбата на хранителни добавки от разстояние, депутатите се изакаха още веднъж - забраниха ни да пишем на латиница така, както ни харесва. Сега трябва да плащаме глоби, ако не пишем законно (в съответствие със закона за транслитерацията!).

Съвсем скоро очаквайте поредната гавра. Въображението ми не достига за да си представя каква глупост пак ще измислят...

Струва ми се, че в момента тестват до къде се простира дебелокожието на гласоподавателите и смятат да гласуват някакъв още по-безумен закон (тези закони до момента бяха "за загрявка")...
 

Горе