Магазин за Подводен риболов

Статус
Not open for further replies.

CTAH

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
39   0   0
Продавам онлайн магазин за подводен риболов. Перфектно оптимизиран и настроен. Стоката е заредена, магазина се снабдява от представителите за България на едни от най-известните марки в света. Beuchat e френска фирма съосновател на която е Жак Иф Кусто, човека практически създал съвременните ластични харпуни. Seac Sub е водеща италианска марка в бранша. Всички продукти се добавят и актуализират посредством .csv файл предоставен от сайта на вносителите. Снимките и видеото се предоставят от производителите.
Магазина съм правил за себе си, инсталирам съм най-добрите модули, при желание на купувача може да добавя и други по негово желание.

Продавам го по политически причини / фирмена политика/.
За тези които проявят интерес мога да предоставя контакти с вносителите и да гарантирам много добри едрови цени, при желание също така може да се работи и на дропшипинг.

Подводния риболов е екстремен спорт който много добре се развива и нишата постоянно се разширява.
Конкуренция почти не съществува. Стоките са маркови / няма нищо китайско/ , добре познати на аудиторията и се търсят.
Домейнът е валиден до 12/01/2015. Регистриран е в hostline.bg
Вие може да закупите идеален, уникален, онлайн магазин, готов за продажби.
Предлагам пълно съдействие за прехвърлянето на магазина на ваш хостинг. Както и при желание за доработки инсталиране на допълнителни модули, функции и др.

Цена: 600 лв.*

Магазинът можете да разгледате тук

При интерес на ЛС ще предоставя и админ.












* цената подлежи на лек коментар
 
От: Магазин за Подводен риболов

Горещо препоръчвам автора на темата. Изградил е стотици магазини, а щом го е правил за себе си, е гаранция, че е направен качествено. Жалко, че нишата е малко по-различна, но цената пък е изключително ниска.
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Магазин за Подводен риболов

Също мога да гарантирам за продавача. Човека се справя страхотно с настройката на такива магазини и мога да кажа, че си заслужава парите :) Не искам да му разводнявам темата, но си е заслужил хвалбите :).
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Магазин за Подводен риболов

Не знам как ги правите тея сайтове, ама като видя менюто на 2 реда и ми става лошо.
7735402M.png
 
От: Магазин за Подводен риболов

uphero това е респонсив тема. Разбира се, че ще падне на 2 реда като сгънеш прозорчето. Като го смалиш още повече те прехвърля към мобилната версия.
Точно, че правим магазините по новите стандарти и това е нещо нормално за всеки респонсив магазин който има подробни менюта.
Може за някой да е по хубаво да се появи скролбар отдолу и да скролва наляво и надясно за да види съдържанието на сайта но за Нас това е неприемливо.

Eдит: За да не ти е лошо приемай по 2 таблетки на ден :D

14009_962886290407291_5673386101336679847_n.jpg
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Магазин за Подводен риболов

На първият скрийн шот няма фон на бутона, който е минал на втория ред. Това със сигурност не е по новите стандарти за уебдизайн, а си е недоглеждане. Но това са дребни неща и лесни за корекция.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе