Малко Услуги и от мен :)

k1k2k3

Banned
Рейтинг - 100%
3   0   0
Създаване на форумни профили , Писане на съобщения по форумите , писане на теми по форумите ( развиване на форуми )

Създаване на Блогове ( Сателити )

Писане на уникални статии

Пренаписване на статии

Copy - Paste на статии със снимка в вашите блогове

Правене на форумни профили с подписи и пускане на теми " Вие ми давате списък с форуми "

Има два варианта единия правя реален профил , минимума постове колкото са необходими за

подпис , като пиша мнения свързани с тематиката на форума.

И другия спамене по форумите с пускане на линкове.

РЪЧЕН събмит в BG директории

РЪЧЕН събмит в BG СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

+ безплатен репорт Линкове към публикуваните новини в социалните мрежи

РЪЧЕН събмит в EN директории

Ръчен Съмбит в ЕН Социални Мрежи

+ безплатен репорт със линкове към публикуваните новини в социалните мрежи

За социалните мрежи вие давате заглавия, и описания , може да са всеки път различни ,

може и еднакви копи - пейст, може да създавам всеки път нов потребител, ако е нужно !

Общо взето правя всичко за пари !

Цени по Договаряне за връзка с мен ползвайте ЛС !

ВАЖНО:

Работя в кратки срокове !

Ако има някои които може да ми предложи по дълготрайна работа още по добре, имам доста свободно време !

Заплащане САМО СЛЕД СВЪРШЕНА РАБОТА ЗА ХОРА С ПОЛОЖИТЕЛЕН Itrader за такива без никакъв Itrader предварително....начин за плащане: PayPal ,epay, moneybookers,

Последно редактирано:
Не е зле да дадеш малко цени и описания на услугите

Прост пример - създаването на форумни профили може да се извърши в двете крайности

- подбор на тематични форуми свързани с нишата, форумите са активни, с добър пейдж ранк и посещаемост. Линкът в профила се прави след преминаване на задължителните изисквания на форума (ако има такива) като определен брой постове или дни от регистрацията и се "гарнира" с няколко тематични поста (ако не се изискват задължителен минимум от такива за да се пусне линк в профила/подписа). На прост език казано създава се истински профил на потребител с няколко поста

- брутално спамене на хиляди форуми без оглед тематичността и активността им. Единствената цел е само да се пусне линк в профила на потребителя без значение с или без ограждащ текст

Та кое от двете предлагаш и на каква цена? М др не е зле точно за тази услуга да уточниш и език.
Реално и за някои от останалите услуги може да се каже горе долу същото или да се зададат още куп специфични въпроси.

Има ли нужда от нов пример?

Социални мрежи в бг
- Колко?
- Кой пише заглавията и описанията?
- Нов потребител ли се създава или ще ползваш стар?
- Заглавията и описанията ще бъдат ли различни всеки път или ще са просто копи/пейст (кофти, много кофти)?

Обясни услугите си за да имаш клиенти.

От: Малко Услуги и от мен :)

Ей заради това
Цени по Договаряне за връзка с мен ползвайте ЛС !
няма да поръчам нищо.

Толкова ли са специални цените, че не ги казваш? Вижда ми се като стръв са хващане на балъци. Е, успех!

П.П. Щях да пиша още, ама BulBlogger ме изпревари, и зададе важните въпроси много доре.http://www.predpriemach.com/member.php?u=4292

BullBlogger - мерси за градивната критика , предлагам и двете, цена за реален форумен профил с 5 поста ( кратки ) и подпис - 1 $ ! Като към него създавам и отделен е-мейл и давам на купувача пароли от мейлa и форумa.

За един профил един долар? Значи за 100 профила искаш 150 лв. :) Успех, само да те светна, че има хора доказали качествено изпълнение, вършещи услугата за 10 лв. С какво твоята услуга заслужава 150?

Горе