Създаване на форумни профили , Писане на съобщения по форумите , писане на теми по форумите ( развиване на форуми )
Създаване на Блогове ( Сателити )
Писане на уникални статии
Пренаписване на статии
Copy - Paste на статии със снимка в вашите блогове
Правене на форумни профили с подписи и пускане на теми " Вие ми давате списък с форуми "
Има два варианта единия правя реален профил , минимума постове колкото са необходими за
подпис , като пиша мнения свързани с тематиката на форума.
И другия спамене по форумите с пускане на линкове.
РЪЧЕН събмит в BG директории
РЪЧЕН събмит в BG СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
+ безплатен репорт Линкове към публикуваните новини в социалните мрежи
РЪЧЕН събмит в EN директории
Ръчен Съмбит в ЕН Социални Мрежи
+ безплатен репорт със линкове към публикуваните новини в социалните мрежи
За социалните мрежи вие давате заглавия, и описания , може да са всеки път различни ,
може и еднакви копи - пейст, може да създавам всеки път нов потребител, ако е нужно !
Общо взето правя всичко за пари !
Цени по Договаряне за връзка с мен ползвайте ЛС !
ВАЖНО:
Работя в кратки срокове !
Ако има някои които може да ми предложи по дълготрайна работа още по добре, имам доста свободно време !
Заплащане САМО СЛЕД СВЪРШЕНА РАБОТА ЗА ХОРА С ПОЛОЖИТЕЛЕН Itrader за такива без никакъв Itrader предварително....начин за плащане: PayPal ,epay, moneybookers,
Създаване на Блогове ( Сателити )
Писане на уникални статии
Пренаписване на статии
Copy - Paste на статии със снимка в вашите блогове
Правене на форумни профили с подписи и пускане на теми " Вие ми давате списък с форуми "
Има два варианта единия правя реален профил , минимума постове колкото са необходими за
подпис , като пиша мнения свързани с тематиката на форума.
И другия спамене по форумите с пускане на линкове.
РЪЧЕН събмит в BG директории
РЪЧЕН събмит в BG СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
+ безплатен репорт Линкове към публикуваните новини в социалните мрежи
РЪЧЕН събмит в EN директории
Ръчен Съмбит в ЕН Социални Мрежи
+ безплатен репорт със линкове към публикуваните новини в социалните мрежи
За социалните мрежи вие давате заглавия, и описания , може да са всеки път различни ,
може и еднакви копи - пейст, може да създавам всеки път нов потребител, ако е нужно !
Общо взето правя всичко за пари !
Цени по Договаряне за връзка с мен ползвайте ЛС !
ВАЖНО:
Работя в кратки срокове !
Ако има някои които може да ми предложи по дълготрайна работа още по добре, имам доста свободно време !
Заплащане САМО СЛЕД СВЪРШЕНА РАБОТА ЗА ХОРА С ПОЛОЖИТЕЛЕН Itrader за такива без никакъв Itrader предварително....начин за плащане: PayPal ,epay, moneybookers,
Последно редактирано: