Малко информация моля

BruTa

New Member
От край време търся начин да печеля пари от интернет но току що разбирам за вашия сайт. той ми излезе в гуугъл след като търсех повече информация относно www . dataentrymadeeasy . com интересува ме дали някой от вас се е занимавал с този сайт и дали си заслужава или е поредната простотия. бях на косъм да се регистрирам но викам да ги поразуча малко тъй като те много бързо ме спечелиха с това че им е платена регистрацията както и с това че не изискват referrals. Но всичко ми се струва твърде лесно за да е истина. моля ако някой знае нещо по темата да сподели, а на друг ако съм бил от полза.... моля.
 
Пич такива сайтове особено ако изискват платена регистрация бягай оттях както и дявола бяга от тамян . По добре виж сайтовете като Пари от Интернет Регистрирай се в някой Affiliate например GenBucks Или пък направи си блог в който да сложиш адсенсе и да печелиш пари от него . Ако пък нямаш идея за блог ,домейн и хостинг свържи се с мен на ЛС . Ще видим защото в момента имам нужда от помощници за блогове понеже
b5media Май ще идва в БГ :lol:
 
Здрасти и добре дошъл, да платените афилиейт програми неструват (лично мнение). ::) Ако искаш може да се поразровиш тук за повече инфо - Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs. Там ще намериш нещо за промотиране - каквото и да си говориме, програми с платен мембершип са много зле, като политика и популяризация. Никой не би искал да е на минус още при стартирването, но програми като тази го гарантират.
Успехи. :)
 

Горе