Малко , но сигурно!

PinkPoison

New Member
Сигурно вече сте чували за PTC сайтовете които не си плащат.Е този обаче ми плати на 2 ден.Поисках си парите и те ми ги преведоха по PayPal сметката ми.И аз не вярвах , но ето че се оказа истина.Парите ми не бяха много , но това беше само пробно, за да видя дали си плащат.

Самия сайт е конструктиран така.
1.Имате реклами (по около 20 на ден) които след 10 секунди ви плащат по 0.001$ (адски малко но капка по капка - локва :p)
2.Има сайтове които първо ви обявяват като текст това което се предлага и след това се отваря самия сайт ( и те плащат малко 0.002$)
3.Има около 900-1000 сайта в които може да се регистрирате (има упътване как може да ви одобрят регистрацията) и от тях (одобряват се след около 24h и малко повече за някои) печелите по 0.10$ .... Бях се регистрирала в 7 сайта одобриха ми 5... и си изтеглих парите 0.54$
4.Има автоматично излизане на сайтове, които ви трупат точки, а от своя страна тези точки можете да ги конвентирате в цредити които от своя страна ви дават нови линкове за кликане.
Най хубавото е че нямате ограничение за 24 часово ползване на линковете за клик , а те постоянно си излизат нови и нови.

Та да преминем вече и на рекламата на сайта:
clixncash.com/index.php?ref=PinkPoison
Регистрирайки се оттук ставате мой реферал и получаваме бонуси за по-лесно трупане на пари :) Дано не съм ви оттегчила вече.
Наистина не се плаща много, но е нещо.Неможете да си изкарате пари от интернет че да ви хранят и квартира да плащат!Това са странични средства които помагат макар и малко! :) Успех на всички :)
 
От: Малко , но сигурно!

Здрасти и добре дошла.
Първо: Темата като я прочетох - Малко , но сигурно! Си мислех че тава дума за пенисионен фонд, но то се оказало за сърфче или както се нарича PTC сайтовете.
Второ: Ние 0.54$ плащаме за клик в дадена PPC капмания, демек не ги бройме много за изкарани пари.
Трето: Адски гадно е да влезеш, да спамнеш, да не ти се видят учите вече тук, и да очакваш някакви реферали. Просто кофти мясно си оцелила. Както и пролича от това къде ти се намира темата.
Четвърто: Ако с парите, които се изкарват от нета не можеш да си подвържа нормален начин на живот, а само се прибавят някакви си центове (вече почти стотинки) към сметката ти е - Fuck That Shit.
Пето: Хвани се сериозно с изкарването на пари онлайн и зарежи глупостите, остави ги на тези, които вярват в Дядо Коледа и феята на Зъбите.

Разгелдай форума за 2 часа и ще ти щракне, че не само си се объркала тотално, но и че има къде къде по бързи и добри начини за изкарване на пари от нета. :wink:

Успехи все пак.
 
От: Малко , но сигурно!

Наистина не се плаща много, но е нещо.Неможете да си изкарате пари от интернет че да ви хранят и квартира да плащат!
тук е много прав точно от Ptc това е невъзможно на месец 2-3$ една кутия цигари аз по добре да изпуша 1 кутия по малко от колкото да кликам там да "сърфирам"
 
От: Малко , но сигурно!

Пак нападате... Какво е виновно момичето че някой й е казал и тя е пробвала? Милиони са тия дето се мъчат с такива PTC програми... Аз самият преди да открия форума кликах на по 200 реклами на ден и накрая и 1 стотинка не получих..
PinkPoison добре дошла във форума за Онлайн бизнес!
Радвам се че си се спряла точно тук, където има кой да ти помогне и да те насочи. Сигурно това, което си спечелила от clixncash е първата ти печалба? Тя е най-сладка :) И изобщо, както казваше един наш стар познайник - 'Спечелените пари са по-сладки от изработените' , или нещо такова беше...
Щом тия плащат - продължавай с тях! Но ти самата казваш че това е твърде малко.. Обаче това малкото можеш да го използваш за други цели... Събери 10$ от тук, купи си домейнче, направи си сайтче и започни да печелиш истински пари!
Това е моят съвет ;) Така поне всичко ще ти 'падне от небето' :)
Айде успех ;) И ако решиш да се захванеш с нещо сериозно, не се страхувай да питаш! Колегите не толерират такива PTC програми и за това така бурно реагират ;)
 
От: Малко , но сигурно!

Да и аз мисля че е малко. Няма да види чанти гучи с тези изкарани пари. :) Аз лично нямам нищо против тези програми, а има против спама, който нон-стоп е от хора промотиращи такива програми. Направо ако се поства такава тема с такива неплащащи програми, да знаят че секцията е: "Кофа".

И яко се кефя като видя поредната онлайн милионерка да учи опитни маркетъри като нас как да изкарват пари онлайн. Може и да не ми личи, но вътрешно се смея.:)
 
От: Малко , но сигурно!

И яко се кефя като видя поредната онлайн милионерка да учи опитни маркетъри като нас как да изкарват пари онлайн. Може и да не ми личи, но вътрешно се смея.:)

Уоу! От твоите уста в божиите уши! Де да бях милионерка щях ... ако бях мислиш ли че щях да се занимавам с PTC сайтове? :twisted:
Не че съм спамърка просто реших да си напрая сефтето в сайта :lol:
Иначе виждам доста по-добри оферти тука така от колкото е моята де и най мн наистина е за предпочитане домейнчето.Благодаря Moko застъпващ се за невинните жертви на интернет пропагандата :) Свестни хора навсякъде...
 
От: Малко , но сигурно!

PinkPoison, тук повечето са свестни (да не кажа всички), но не предполагах че пак ще те видя тук. Еми добре дошла. :)

Сори, но помислих че пак са ни спамнали и са избягали. Еми чувствай се удобно тук, що имаш желание да останеш и да бъдеш част от форума, ако това се случи лично ще се реванширам за изговорените си думи..:)

Успехи и дано да станеш милионерка....искрено ти го пожелавам.
 
От: Малко , но сигурно!

Мила така ли няма кой да ти направи сефтето.. че реши че в форума може да си го направиш ... ела при мен да те науча на онлайн маркетинг ;) не мисля че съм мн голям за тебе хаха не че си правя реклама its just advertising :lol:
 
От: Малко , но сигурно!

Мила така ли няма кой да ти направи сефтето.. че реши че в форума може да си го направиш ... ела при мен да те науча на онлайн маркетинг ;) не мисля че съм мн голям за тебе хаха не че си правя реклама its just advertising :lol:

Хахаха, страхотен пост, Sobieski, много ми хареса написаното :) Невероятно добра двусмислица се получава "не че си правя реклама its just advertising" ;-)
 

Горе