Малко помощ за сайт за отслабване !

Nindja

New Member
Наскоро гледах статистиките на един американец за неговия сайт за отслабване .....направо останах изумен колко прави от add sense , ako щете ми вярвайте той кърти яко ...хвърлете един поглед тук :

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=site:www.diet-i.com&meta=




П.С Вие как мислите дали има далавера да сложиш на всяка страница add sense ?
 
Според мен няма концентрирай усилията си само върху един сайт и ако се трудиш здраво ще печелиш добри пари и с един сайт.
 
Тое хубаво да си концентриран но само един сайт е малко един уебмастър ако е добре организиран може да се справи с повече и да спечели повече :)


Иначе Nindja бате относно адсенса аз бих си сложил конкуретна афилиейт програма да не изпускам таргетираният трафик но е въпрос на личен стил :)


ПП Нещо забавно за самоопределе тук
 
coolice каза:
Иначе Nindja бате относно адсенса аз бих си сложил конкуретна афилиейт програма да не изпускам таргетираният трафик но е въпрос на личен стил :)

Значи бате ти искаш да кажеш, да се регистрираш в две конкурентни афилиейт програми и да ги рекламираш взаимно? (готина стратегия)
 
Мдам това си е таргетиран посетител ако не му хареса сайта ти ще се махне през линковете или през адсенса защо да го размениш за 5 10 или 15 цента.... ако продуктите не вървят а имаш постетители винаги можеш да смениш на адсенс.....
 
ама там се изкарва кеш и на малките нива :mrgreen: а ако след време като ти поостареят сайтовете се закачиш на някои от големите киурди ще има много кеш :mrgreen:

Иначе аз си знам че нинджата е играч :wink:
 
"ама там се изкарва кеш и на малките нива Mr. Green а ако след време като ти поостареят сайтовете се закачиш на някои от големите киурди ще има много кеш"

напълно вярно, но има и много други места, където се върти луда търговийка, а не са толкова трудни да ги доминираш.

weight loss е станало нарицателно за seo, много хора, които много разбират ходят там

"ама там се изкарва кеш и на малките нива"
Във всяка ниша "малките нива", или още long tail се изкарват повече.Т.е по добре конвъртват.
 
Този пич с афилиейт перодукт ще искарва много повече, все пак е за отслабване. А както повече знаем това е доста голяма ниша - за Weight Loss има над 30 000 търсения на ден, ако това не е голям пазар - здраве му кажи. :)

А и пича си е старо куче на пазара.:) Аз лично съм му засичал сайта за някои думички по търсачките. Еми евалата - все така да кърти...:)
 

Горе