Малко помощ за стартиращ сайт.

Здравейте колеги, имам една молба към Вас. От 5-6 януари стартирам един сайт които е уникален за България и имам нужда малко "юзъри" да го "побъзикат" за евентуални бъгове. Идеята на сайта е базирана на така наречените "обратни търгове". Например Имаш нужда някой да ти смени гумите на колата и пускаш така наречения "обратен търг" там "гумаджийте" ти предлагат цена за която биха ти свършили работата. Единия примерно 20 лв. другия 17лв. итн. Естествено ти би избрал най-ниската цена. Пуснете няколко пробни търга.Дайте някоя измислена цена на съществуващите. В момента категориите и текстовете са абсолютно пробни и ще бъдат сменени до няколко дни. Изисква се елементарна регистрация или вход чрез фейсбук. Също бих се радвал ако споделите дали Ви допада като идея.

Поздрави и предварително благодаря на отзовалите се.

Сайта все още е на временен домейн.

http://daicena.intournet.info/
 
От: Малко помощ за стартиращ сайт.

Един бг сайт със странно име и подобни търгове ми праща покани от няколко месеца за неща свързани с наши стоки. Само че хич не ми харесва идеята да участвам в търг и да се занимавам, при условие, че вероятно си популяризират сайта и пускат фалшиви търгове с цел предизвикване на интерес.
Другото което не ми харесва е да се конкурирам на пазар на дребно. Прекалена загуба на време ако си производител и търговец на едро. Не ми се влиза в подробности защо.
Виж за дребните услуги и търговия на парче става.

Аз лично не бих участвал, но ти пожелавам успех с начинанието. На пръв поглед изглежда добре и е интересно като идея. :beer:
 
От: Малко помощ за стартиращ сайт.

Трудно се привличат доставчиците, т.е. не вярвам много да публикуват офертите си.
 
От: Малко помощ за стартиращ сайт.

по принцип сайта ти не е уникален за България. един от основателите на walltopia участва в такъв проект и прекарват всички желаещи да им доставят стоки/услуги през техния сайт. auxionize.com

пожелавам ти успех!

аз съм скептично настроен като търговец, няма как да предложа моите услуги и да се конкурирам с такива с по ниско качество на място където цената печели...
 

Горе