Малко помощ за opencart 2.3.0.2

Здравейте използвам SEO инструмент SEO Power Suite за да преглеждам сайта си и получавам едни грешки които не знам как да ги отстраня,едната е за Page 404 , другата за Page 302 redirect.Ето и линк със screenshot:
https://drive.google.com/open?id=0B8GRI1swEmp3Y1pJaEoxaElMdk0
Разбира се имам и още питанки , но искам да карам подред.
 
Така, първо - тия url адреси, редиректнати ли са или нещо ги е генерирално и още седят в сайтмапа и респективно в индекса на Google. Разгледай ги, изчисти ги или ги редиректни към правилните им сегашни адреси и дай пинг за повторно индексиране. Би трябвало да отпаднат. На мен на това ми изглежда. И много важно, гледай ако системата прави някакви безсмислени страници. Има и такива случаи, но най-вече при някои вирус или неъпдейтнат бъгав модул.
 
Използвах следния код за да направя домейна да е със www:

#Force www:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^cybrax-computers.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.cybrax-computers.com/$1 [L,R=301,NC]

и от тогава се получиха грешките,опитах се да го махна и домейна да остане без www, но грешките си останаха.Не знам как да изчистя ,ръчно като редактирам файловете или по някакъв друг начин.Нов съм със Opencart и не знам как да ги изчистя или да ги редиректна.
 
Здрасти,
я дай урл-тата на "грешните" адреси, да ги видим. Може проблема да е от другаде ...
 
Проблема ми е че не съм много запознат с тези неща.Тъй като прогрмата е фрии версия и немога да копирам линковете ,сега си играя със SEO Spider и успях да изкарам грешките в текстов формат https://drive.google.com/open?id=0B8GRI1swEmp3dUxVMXkwbEN2RGs,тук обаче неми излизат грешки за page 404,а само за temporary redirect 302.


EDIT: Доколкото забелязах имам 14 линка със 302 redirect,ако успея да ги редиректна със 301 точно този проблем би трябвало да изчезне, но не знам къде да пипна ....

EDIT 2: Ако пък инсталирам наново Opencart, проблема дали ще изчезне ? И при новата инсталация старата база с данни да я трия ли ?
 
Последно редактирано:
extreme-facepalm.jpg
 
Направете си и https достъп до сайта, да няма още една преинсталация.
 
Все още съм в процес на търсене на дропшипъри и комуникацията с фирмите е малко бавна
Да. Не се отчайвай тук. Да знаеш, че от има няма 10-ма дропшипъра....ако 3-ма стават, ще е голям късмет. Това е така в тази сфера. ;) Поне от моя опит.
 
Тъй , здравейте отново.Сега да попитам за импортването на продукти.Забелязах че много използват total import pro и са доволни от него.Обаче е 90$ за един сайт.Какво ще стане ако го използвам във 2 3 сайта ? Няма да работи на другите или ще си изгубя ъпдейтите?
 

Горе