Малко странен въпрос ? :)

exP

Banned
Здравейте

Платих във 1 сайт за смс реклама но така и не ми удобриха банера попитах защо и ми отговориха че съм бил конкурентен сайт но никъде не беше написано като правило че е забранено та интересувам се могали да ги съдя :)
 
От: Малко странен въпрос ? :)

и ти за 2 лв ще ги съдиш?
 
От: Малко странен въпрос ? :)

не съм за 2 лева естествено но просто се правят на гъзове говорих с администратора и ето какъв беше отговора:да не си пращал смс :)
 
От: Малко странен въпрос ? :)

Можеш, но каква точно е ситуацията в подробности? Сигурно са дали освен причина и някаква алтернатива - ако направиш това, може и да видиме...или подобно. Не мисля че ще те режат ей така, и те имат далавера от това да имат още един такъв сайт в нишата, освен ако другия не е тяхна собственост.

Ако си тръгнал да го правиш ти трябва стабилен адвокат, ако не и екип от хиени и доста дукоментация по въпроса. Дело се повдига малко трудно, да не говориме за печелене. Примисли го добре и поискай компетентна консултация по въпроса. ;) Успехи....;)
 
От: Малко странен въпрос ? :)

Ами ето малко повече инфо видях че предлагат реклама с смс и разгледах подробно харесахами какво предлагат но никъде нямаше правила или написано че може да не ми удобрят банера че не приемат конкурентни сайтове и нищо не ми предложиха попитах защо не ми е удобрен банера в отговор получих сигорно щото си конкурент няма да ти го удобрим и за парите ми каза : Да не си пращал смс
 
От: Малко странен въпрос ? :)

Директно пиши на мобио.бг да ги изключва.
Приложи кореспонденция и опиши случая.
Драйфа ми се вече от напикани болонки тип: "Да не си пращал СМС"
 
От: Малко странен въпрос ? :)

Да не си пращал смс
Еееее, бате!!! Що за олигофрени си намерил ти тук в Бг? Тия са повече от аматьори, ето нещо на което може да му кажеш майната му - не си заслужава да си тровиш нервите с такива глупендери. А в случй че ти се занимава - проучи си по-про въпроса, за да им скъсаш задните части.:wink:
 
От: Малко странен въпрос ? :)

и да пиша на мобио едвали ще ги спрат... мисля че от тук единственото решение е съд да се научат...
 
От: Малко странен въпрос ? :)

Точно така!
Не става въпрос за 2 лв а за това, че в Измекярия нещат трябва да се променят!

мда искам тия 2 лева да им излезнат през гъзъ....
 
От: От: Малко странен въпрос ? :)

dupeta dot net :)

наистина ли има такъв сайт :lol:
твоята история дава яснота какъв им е предмета на дейност
кой те е карал да пращаш смс ,а ?!
 
Последно редактирано:
От: От: От: Малко странен въпрос ? :)

наистина ли има такъв сайт :lol:
твоята история дава яснота какъв им е предмета на дейност
кой те е карал да пращаш смс ,а ?!


никой не ме е карал видях че предлагат реклама с смс както и други сайтове и реших да рекламирам сега аз ли излизъм че съм сгрешил след като никъде не са написали че не приемат конкурентни сайтове или друг тип сайтове...
 
От: Малко странен въпрос ? :)

оооо измикяри батко напъни ги до дупка - съд и тва е трябва да се сложи началото на съденето по такива въпроси за да може хората да си знаят правата и задълженията дори и в полу-анонимното интернет пространство
 
От: Малко странен въпрос ? :)

Сайт с името дупена.нет не вещае нищо креативно, много кофти че не са го спеменали - имат толкова безмислици по сайта си, а не са отделили една скапана страница с условия и регламенти как да рекламираш. Ако това не е аматьорско мислене - не виждам какво е. Просто ако ти се занимава - си гониш интересите.

А тези тъпаци може да ги оплюеш по форумите - то от там като им тръгне славата - ще ги разнесат добре из мрежата и доста ще им падне рейтинга в очите на потенциалните рекламудатели. Мисля си че Sammy имаше форум за антиреклама - драсни и там едно постче за тях - да излезе в Г като ги тайпнеш. ;)

Много кофти случка - не бих ги препоръчал на никой тези. А като им гледам и смешния и трагичен сайт - направо ми става чудно що го раздават толкова смело.:)
 

Горе