Малък проблем

Добре де, а коя страница ти излиза? Я поясни малко. По-принцип се избира от админа, Настройки -> Четене.
 
Бих желал да помогна, но приятел, не си посочил нито адрес на сайта, нито каква тема ползваш, нито абсолютно нищо.
Смея да твърдя, че мога да ти помогна, но без нужната информация никой не може да го направи.
Едва ли някой ще обърне внимание на това мнение, но все пак, когато търсите помощ, отнасяща се към някоя система - бъдете по-конкретни.
Не се иска много да напишете темплейта, който ползвате, версията на системата, и домейна на който планирате да разположите желания от вас сайт, нали?
Казвам това с най-добри чувства, надявам се 4ovkata да не се засегне от забележката. Мисълта ми е, че колкото по-бързо предоставите нужната информация - толкова по-бързо ще получите отговор на въпросите си (поне се надявам да е така).
Поздрави!
 
От: Малък проблем

Продавам боб !
килото 6 лева
ставаи за варене и за гледане !
калл ме
 
От: Малък проблем

Сайта е prepishi.net и темата която ползвам се казва lemming . Най-интересното което се случва е ,че един път като напиша сайта и ми се отваря заедно с началната страница (точно както искам) и втори път като го напиша,да кажем по-късно след половин час, тогава не ми отваря началнта страница. Много интересно наистина. За сега всичко е 6 ама да видим до кога . хаха
 
От: Малък проблем

Уважаеми създателю на Prepishi.net, ти си крадец и то от най-долните. Да крадете от труда на хората е престъпление. Нито сте поставили нужните линкове, нито сте споменали от къде сте ги копирали материалите.
Всеки може да сравни Prepishi.com и Prepishi.net и да открие "десетте разлики". Подобието на нашия домейн няма да ти донесе полза.
Хубаво ще е да се поровите и да намерите статиите за кражби на сайт/съдържание. Дори банерите не сте се потрудили да промените.
 
Последно редактирано:
От: Малък проблем

И тоя пич се надява, че сайтчето му ще потръгне...хаха, май ставаме свидетели на пубертетска история...копирал друг сайт и си мисли, че ще прави трафик ламерчето..само като му видя ника-4ovkata и ми става ясно що за "човка" е..
 

Горе