Малък трик с backlinks

alus1onZ

Member
Снощи се замислих понеже нали уж Google не отчита backlinks от размяна, примерно ако види, че сайта, който си линкнал е линкнал и теб няма да го вземе това като + а просто ще игнорира този backlink. Но снощи се сетих как пак може да се разменят линкове и да се "прескочи" тази защита на crawl-ера.

Да кажем, че имаме два уебмастера с по два сайта всеки, който се нуждаят от backlinks.

Уебмастер едно сайтове: А и Б
Уебмастер две сайтове: В и Д

И размяната да се получи по следния начин

А --> Д
Д --> Б
Б --> В
В --> А

По този начин дефакто няма двойна връзка между сайтовете и са докарани +2 редовни backlink-а
 
От: Малък трик с backlinks

добър ден :)

доста народ се е сетил преди теб за тази работа ;)
 
От: Малък трик с backlinks

Като гледам и никой не го е споделил, така че флеймърския ти коментар е излишен.
 
От: Малък трик с backlinks

браво умнико това нещо го има от години
ето нещо по-хитро

3104726764_7f12e0eb0d_o.jpg
 
мдам не лош нетурк наистина ама ако вярвате на слуховете г го засичало 6 (или бяха 4 непомня) в дълбочина. В момента ситуацията е такава че нищо няма да ви стане в момента ако разменяте линкове аз менкам вътре в нетвурка стабилно и не съм забелязал отрицателни ефекти
 
От: Малък трик с backlinks

хич не ти трябват A B C D сайтове.Просто като правиш сайт за дадена ниша-направи още един.Така имаш един сайт който получава линка а другия го връща.Така всички са happy:)
 
От: Малък трик с backlinks

Google не отчита линкове от размяна? Ха, не знаех. В такъв случай сайтове като linkmetro и тем подобни не вършат работа, така ли?

P.S. По принцип не ходя по български форуми именно заради коментари като този на kuzmanin. Вместо да си помагаме гледаме да се изтъкваме колко сме велики и колко повече знаем от останалите.
 
От: Малък трик с backlinks

Гарантирам, че тук не е така. Всеки гледа да помогне на другия, а коментара му може просто да не му обръщаш внимание....А за линк билдинга, всеки си има собствени стратегии, и опредлено има смисъл от сайтове за търговия на линкове, поне така аз си мисля. Опредлено се отчитат всякакви линкове: размяна, блог коментари, форумни, контент (статии, блог постове, сайт страници...), директории, и т.н. Не прибързайте с изказваниета си. ;)
 

Горе