Махайте CCleaner от компютрите си

Имах CCleaner на лаптопа, който редиректваше. Даже го ползвах за решаване на проблема - неуспешно. Хмм...интересно.
 
"Researchers noted that the malware only ran on 32-bit systems. The malware also quit execution if the user was not using an administrator account."
 
отдавна не ползвам такива програми за оптимизация, те вместо да помагат правят творението на г-н Гейтс по бавно и тромаво.
 
Кое не разбра?
Не знаех, че има хора, които могат да се доверяват на софтуер като този, особено след тея скандали. Мерси, че ми припомни, за глупостта на хората. Днес са ви сложили в 32-ката, утре ще ви лепнат нещо в 64-ката, не знам що за тъпак би продължил да тръства на такива.
 
Не запали ли, че може би отговарям на JohnieBGN и не го цитирам, защото е над моя пост?
Пък кой на какво тръства (мноу кул е тва, и адмит дис) си е негова работа и ти не можеш да бъдеш съдник, още повече да раздаваш определения. ;)
 
Не виждам нещо кой знае какво.
По ми е интересно защо се случва след продажбата?
 
Пуснаха нова версия (5.34) след проблемната 5.33 + blog posting извинения на 18.09. Changelog. На 20.09 пускат 5.35 с digital signature. 06:44ч. днес (21.09) става ясно, че е имало 2 x payloads реално в 5.33, които първия е ясно, че е премахнат в 5.34 и „уж защитен“ с digit. sign. в 5.35, но реално не се говори за Payload #2 дали е „останал“ от него в 5.34 / 5.35.

x64-bit бонуси също се получават:

upload_2017-9-21_7-38-28.png

Така, че очаквайте нов blog posting + евентуално 5.36 версия. После тогава чакайте „нови разкрития“ за Payload #3. По-нататък за #4 и т.н.
 
Слагайте Линукс и се успокойте накрая. Всичко каквото работи под windows е потенциален троян или шпион от драйвърите до самата система windows.
 
Сега си погледнах версията - 5.10.***
Не винаги ъпгрейд до последна версия е добро решение. ;)
 
Слагайте Линукс и се успокойте накрая. Всичко каквото работи под windows е потенциален троян или шпион от драйвърите до самата система windows.
Да. Слагайте го Линукса и да не ви пука. :)
 
3Ds max го няма за линукс. Което е жалко.
Да, и фотошопа, и може би още много, но все някакви алтернативи би могло да се измислят. Иначе, винаги ще стане с някой друг симулатор - да ръннеш уиндолса през линукс. :) Но ако имаш 2-3 софта, заради които ще го използваш това често, губи смисъл.
 
Има и среден вариант - хакинтош. От 2-3 години съм така. Супер е! Евтин хардуер с добра производителност, Mac OS - много стабилна работа и няма вируси!
 
В тая връзка - някой сеща ли се за добра алтернатива на CCleaner? Сещам се само за PrivaZer, но със сигурност има и още.
 
3Ds max го няма за линукс. Което е жалко.
Не само, нищо от Autodesk, GRAPHISOFT и много други ги няма за линукс. За съжалиние, на ниво домашен потребител - линукс върши работа(изключвам всичко свързано с IT), прекалено много скъпо-струващ професионален софтуер никога няма бъде наличен за Linux..
А за CCleanera, проблемът е в една версия и за няколко дни е отстранен. Просто или ползвайте стара версия или последната, какво толкова. В windows какви ли не проблеми е имало и пак се ползва...
 

Горе