jkaramiteff
New Member
Здравейте,
Извинявайте предварително за техническата ми неграмотност, но имаме сайт с един партньор за електронна търговия(техника и домашни потреби) и последно време ми влезе мухата за смяна на темата, като такава тип Aliexpress, понеже ми харесва доста изгледа и, а в момента сайтът ми се вижда някак неподреден, пръснат и т.н.
Спрял съм се на тези теми:
Колко сложна би била подобна миграция, понеже от фирмата, която поддържат сайта ни, ми казаха че ще е доста сложно, че притежавам много добър сайт, който е правен индивидуално за мен и долу-горе ще трябва всичко да се прави наново и ме отказват от тази идея.
Какво би било вашето мнение по този въпрос?
Благодаря Ви предварително.
Сайтът ни е www.ehype.bg
Извинявайте предварително за техническата ми неграмотност, но имаме сайт с един партньор за електронна търговия(техника и домашни потреби) и последно време ми влезе мухата за смяна на темата, като такава тип Aliexpress, понеже ми харесва доста изгледа и, а в момента сайтът ми се вижда някак неподреден, пръснат и т.н.
Спрял съм се на тези теми:
Eletra - Marketplace Electronics Store
Eletra is an eCommerce WooCommerce theme for your next electronics store project. It’s a perfect WordPress eCommerce theme for entrepreneur and website development company or freelanc...
themeforest.net
Dealsdot - Multi Vendor Marketplace Theme
YOU MAY ALSO LIKE Dealsdot – Multi Vendor Marketplace, Deals, Coupons, Discounts & Promo Codes Theme Dealsdot is a multi-vendor marketplace theme that allows vendors to start their own e-sto...
themeforest.net
Колко сложна би била подобна миграция, понеже от фирмата, която поддържат сайта ни, ми казаха че ще е доста сложно, че притежавам много добър сайт, който е правен индивидуално за мен и долу-горе ще трябва всичко да се прави наново и ме отказват от тази идея.
Какво би било вашето мнение по този въпрос?
Благодаря Ви предварително.
Сайтът ни е www.ehype.bg