Милен Цветков загина в жестока катастрофа, ударил го дрогиран шофьор

Както и да е. Да не се разводни темата. Някакви новини около драмата има ли? Не съм попадал на нови, освен ако адвокатските глупости са новини - че не е карал той, че хората, помогнали на Милен са го убили и ей такива глупости от Шехерезада.
 
Както и да е. Да не се разводни темата. Някакви новини около драмата има ли? Не съм попадал на нови, освен ако адвокатските глупости са новини - че не е карал той, че хората, помогнали на Милен са го убили и ей такива глупости от Шехерезада.
Явно не си се борил достатъчно с адвокати. Те не твърдят, че "не е карал той", а че няма неоспорими доказателства, че "е карал той". В българското законодателство има нещо наречено "презумпция за невинност". Работата на прокуратурата и разследването е, да представи неоспорими доказателства, че обвиняемия, е виновен и извършител. Работата на дебилния адвокат е, да ги оспори и да "накара" съда да се осъмни в тях. И ей тука идват големите пари, които спомагат или пркуратурата да допусне "случайна" грешка в представянето на доказателствата, която да позволи да бъдат подложени на съмнение или да стимулира крайното решение, тези доказателства да получат етикета "недостатъчен доказателствен материал"
 
Кумът ми е адвокат. И то доста добър. Знам до болка за какво става дума. Но за мое успокоение не се занимава в такива кретени. Разказвал ми е много пъти какво е измъквал, какво се е договарял извънсъдебно....защото просто няма как. И да, не съм се борил и се надявам да не ми се налага. :) По негови думи знам, че записите не минават в съда или падат лесно при някакви си обстоятелства, свидетелите са вече голям коз, както и снетите на момента улики. Ако всичко е добре подредено логически и няма засиране някъде в процеса на набиране на тези неопровержими доказателства, натам защитата ще трябва да се препоти доста, като направо минава на следващата си стратегия - минимизиране на присъдата, ровейки из обстоятелствата довели до това.
 
Цитат:
=====================
СДВР призовава всички пешеходци, пресичали на 19 април 2020 г. на пешеходна пътека на кръстовището на бул. „Черни връх“ и ул. „Хенрик Ибсен“ в момента на настъпване на тежкото пътнотранспортно произшествие, при което загина Милен Цветков и станали очевидци, да се свържат чрез тел. 112 със СДВР.
=====================

Да се разбира: Записите, са оборени, няма достатъчно неопровержими доказателства, че е шофирал Кристиян Николов и се търсят свидетелски показания...... айде честито :)
 
Ще им искат сигурно доста документи, за да не ги изкарат и с умствени проблеми. Или да са поставени лица или какви ли не други. А да. Сещам се и за един друг термин - лъжесвидетелстване. :( Жалко, ако му се размине на това лайно.
 

Горе